Inspirerande Inspirationsresa

nov 30, 2015

Vår årliga inspirationsresa för Raw Life Educatos gick i år till Stockholm! Varje år är tanken att de som genomfört utbildningen Raw Life Education ska få möjlighet träffas och bli inspirerade av varandra och utforska raw food i en ny stad. Tidigare har vi varit i Köpenhamn och Malmö/Helsinborg/ Halmstad.
I år var det tredje året vi samlades ett gott gäng för att äta, prata, inspirera och boosta varandra.
Vi möttes upp på Strå för en juice, gick vidare till Pepstop på Riddaregatan och avslutade kvällen med en middag på Sthlm Raw. Desserterna gick inte av för hackor där, kan knappt vänta tills deras egna bok ”Raw fika” kommer ut!
På lördagen möttes vi upp utanför Ecobaren på Centralbadet för en tidig lunch, fräscht och gott. alldeles lagom mätt för att göra plats åt Sophies Raw glass, som jag suktat efter ända sedan jag sett de galet fina glassarna i sociala medier.
Vi gick vidare förbi Vattumannen, fastnade på Eat en lång stund, tog oss vidare till 8t8, Paradiset, Gryningen och sedan för en fantastisk tapas tallrik på Matapoteket. Otroligt mätt och bubblande glad av alla fina samtal, inspirerande platser – ja vilken energiboost vi gav varandra. Nuförtiden känns det inte lika konstigt att äta raw food men i detta sällskapet så är njutningen av det råa livet ultimat.
Nästa sommar blir nästa tillfälle utav Raw Life Education – är du nyfiken maila mig på info@rawfoodbyerica.se eller kika vidare här.
IMG_8273.JPG
Finns det hjärterum, så finns det plats för ett helt gäng med raw food inspiratörer på Sthlm Raw.
IMG_8271.JPG
Fräsch sallad och galet goda efterrätter….. på Sthlm Raw
IMG_8279.JPG
Glädjande att se en av tidigare deltagares egen Superfoods linje dela hylla med Raw food by Erica påsar:)
IMG_8278.JPG
Så mycket gott att handla 🙂
IMG_8281.JPG
Hittade mina böcker på Gryningen. Fint att kunna dela min råa glädje vidare till andra.
IMG_8282.JPG
Makalöst god tapas tallrik på Matapoteket.
IMG_8283.JPG
På återseende snart härliga gänget!
 
 
 
 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »