Månadens Utlottning RMS Beauty Mascara

mar 1, 2016

IMG_8796
Rå från insidan och ut – yes säger jag för RMS smink som jag bara älskar! På bilden har jag vårens färg på läpparna, mjukt korall med lagom glans. Vårens hetaste färg! Sminket har fått lovord från make up artister jorden över och jag kan bara instämma.
Du kan vinna en mascara från RMS Beauty. Skriv i kommentaren nedan varför du behöver en ny rå mascara för att blända marssolen med!
FullSizeRender
IMG_8759
Kika gärna med på RMS sortiment på webshopen Hudoteket eller på  Cow Parfymeri, som ligger på Östermalm, Stockholm.

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

20 Kommentarer

  1. Maria Wernlund

    Hej Erica.
    Jo för att jag ska känna mig fin och vacker i vårsolen .
    Har inte sminkat mig på 10 år så detta skulle kunna vara en fortsatt hälsosam raw resan .
    Hälsa in och utanför min kropp.
    Krammmm ? Maria ?

    Svara
  2. Maria Wernlund

    Hej Erica.
    Jo för att jag ska känna mig fin och vacker i vårsolen .
    Har inte sminkat mig på 10 år så detta skulle kunna vara en fortsatt hälsosam raw resan .
    Hälsa in och utanför min kropp.
    Krammmm ? Maria ?

    Svara
  3. sabina

    Önskar vinna och sminkglädje finna. Njuta och vidga mina vyer. längesedan jag sminkat mig av många anledningar.

    Svara
  4. Therese

    Hej hej.
    Att ha ett vackert hjärta är gott nog men att stråla även
    på utsidan är underbart för både kropp och själ. Denna omedelbara effekt som en mascara kan ha piggar upp och när våren kommer vill man välkomna den med ett stort leende och fina ögonfransar ; -)
    Med vänlig hälsning Therése

    Svara
  5. Alexandra

    Hejsan!
    Jag känner verkligen att jag behöver en extra glow när ljuset börjar komma! Föräldraledig och gravid med tredje barnet och jag har precis vaknat ur den första trötta perioden där jag har tappat mig själv och min energi lite grann. Jag behöver komma in i att ta hand om mig själv lite bättre igen. Både inombords och med en naturlig kick på det yttre!

    Svara
  6. Linda

    Jag har aldrig testat en raw mascara någonsin. Eftersom jag äter raw blir jag så klart superpepp på att också bära raw.
    Vilket fantastiskt alternativ vill traditionell mascara.

    Svara
  7. Mikaela Stenhill

    Hej. Jag testar att vara med i utlottning. Jag har inga speciella saker att skriva mer än att jag vill vara med. Och hoppas på vi st.

    Svara
  8. Jessica Sundberg

    Jag har aldrig testat rå mascara. Låter jättespännande och helt rätt i tiden. Klart man vill vinna!

    Svara
  9. Katharina

    Vad underbart att få flörta vårsolen med en raw mascara! rms har fantastiska produkter men jag har ännu inte vågat överge min gamla trygga gift-mascara. Men nu är det kanske dags att prova något nytt!

    Svara
  10. Lotte Hasselgren

    Hej Erica
    Ska precis börja arbeta igen efter en period av utmattning. Under min strävan att hitta kraft igen har jag gått mer och mer över till raw – delvis med hjälp av dina böcker – och gjort mycket yoga. Nu är det dags för utsidan! Efter besöket hos Ekofriören nästa vecka skulle raw make up passa väldigt bra…

    Svara
  11. soffan

    Hej
    Ska precis börja jobba efter att ha varit sjukskriven pga stress. En rå mascara hade piggat upp mig inför att börja jobba igen!

    Svara
  12. Alexandra

    Kemikaliebantar badrumsskåpet & är superintresserad av att testa denna naturliga mascara! Nya tider(våren) & ny mascara! ?

    Svara
  13. May Bente Breivik

    Underbara Eric <3 Jag har mycket svärt for at hitta en ökologisk/ren mascara som jag bir nöyd med,har kjöpt enormt manga olika varianter och merken,men blir besviken varje gang :/ Blivit mycket tacksam for at vinna och få prova denna fina mascara,da jag snart gir opp sökingen och kjöper en "vanlig" Tack for fin möylighet och tips 🙂 <3

    Svara
  14. Eva Johansson

    Älskar Raw Food så för mig skulle det vara helt ljuvligt att möta vårsolen med rå mascara efter en grå, regnig & trist vinter!

    Svara
  15. Åsa Edergren

    Åh jag älskar RMS! Skulle så gärna vilja vinna, efter en tuff vinter med massa vabb kombinerat med en flytt och hårt jobbande med med mycket sjuka patienter (är läkare) känner jag mig trött, blek och i desperat behov av sol, färg och en liten gnutta lyx:)

    Svara
  16. Margareta Olofsson

    Hoppas på maskarna, att det är ett bra alternativ för mig och mina ögon
    det kanske hjälper mig att hålla
    ögoninflammationerna borta från mina ögon i framtiden
    Mvh// M

    Svara
  17. M

    Jag skulle vilja vinna för att efter att ha lagt om min kost till raw och genom det förstärkt mina ögonfransar till sin fulla potential från att ha varit väldigt sköra och ledsna. Så att vinna denna mascara hade varit som att ge en present till kroppen och mina ”nya fransar” 🙂

    Svara
  18. Anna Carlsson

    Är det möjligt att det finns en mascara som inte kliar i ögonen och som inte hänger nedanför ögonen innan dagen är slut? Då vill jag gärna vinna den för att bli övertygad om att det rena och naturliga faktiskt regerar. <3

    Svara
  19. Gullbritt

    Har inte fått använda ögonsmink på 6 veckor efter en ögonoperation. Skulle vara fint att börja med en ny mascara och slänga den gamla. Känns det än viktigare nu att inte ha farliga kemikalier runt ögat utan bara bra saker. Rå känns helt rätt.

    Svara
  20. Sandra

    Jag önskar mig fina fransar i vår solen. Har ännu ej testat någon mascara som jag är riktigt nöjd med. Skulle bli så glad om jag vinner denna. Älskar tanken på rena produkter utan massa gifter i, vill ge min kropp det bästa.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »