Här får du ett försmak på utav de läckra frukostarna som kommer att serveras på ”Raw food <3 Yoga Retreatet” på Tofta Retreat gård utanför Göteborg. Har du inte möjlighet att delta under våren återkommer Sam och jag med fler retreats under året, se agendan för kommande datum. Så länge gör din läckra yoga frukost hemma!
Chiagröt:
2 msk chiafrön
2 dl mandelmjölk ( gör 1 liter mandelmjölk – mixa 1,5 dl mandel med 1 liter vatten och sila
i en nötmjölksduk eller finmaskig trådsil)
Mixa mandeln till ett fint mjöl. Mixa mjölet med vatten till en mjölkliknande konsistens. Sila genom en nötmjölkspåse eller en fintrådig sil. Rör ned chiafrön.
Topping/sylt:
1 dl blåbär eller jordgubbar (antingen färska eller frysta som du tinat)
3 aprikoser eller dadlar, blötlagda
Mixa blåbär och aprikoser i mixern.
Granola:
5 dl bovete, helt och skalat
1 dl linfrön
1 d solroskärnor
1 dl riven kokos
2 dl russin
ev. 2 -3 msk honung
Blötlägg bovete i 4-8 timmar. Skölj sedan av noggrant. Låt eventuellt grodda en dag. Blötlägg linfrön i dubbla mängden vatten, låt stå cirka 4 timmar. Rör samman bovete, linfrö och resterande av ingredienserna. Bred ut över plåten och torka i cirka 15 timmar.Förvara i en tättslutande burk.
Servera tillsammans och njut!
MUDITA YOGA PÅ ÖSTERLEN SOMMARRETREAT 9–12 juli!
MUDITA YOGA PÅ ÖSTERLEN SOMMARRETREAT 9–12 juli! ashtanga * yin * meditationfilosofi * pranayama * matinspiration Med Maria Boox, Erica Palmcrantz& Susanne Hovenäs Nytt, unikt samarbete mellan Maria Boox, Erica Palmcrantz & Susanne Hovenäs! Harmoni # Energi #...
Hejsan! Vilken värme på ugnen? För den här granolan låter väldigt god! Och tack för en inspirerande sida?. Ha en trevlig helg! Mvh Gittan
cirka 45 grader om det går 🙂
Kram
Erica