Gäst lärare Raw Life Education

mar 14, 2017

Jag är extra stolt att få presentera gästlärarna som ger sin spetskompetens till deltagarna på Raw Life Education!

Tillsammans med mig håller Kristfrid Warner, assisterande lärare, i hela utbildningen men på utbildningen bjuder jag även in gästlärare som verkligen kan sitt ämne med största kompetens för att kunna ge dig en sådan komplett utbildning som möjligt.
Vi ses!
MALINI ODENHALL
. www.souldance.se

Malini Odenhall är fysioterapist och ledare i frigörande dans. Hon använder dansen som en väg att fördjupa kontakten med kropp och själ och få tillgång till energi, livsglädje och inre stillhet. Hon skapar rum för den egna fria dansen och utforskandet genom inspirerande guidning och härlig musik.
JOHANNA BJURSTRÖM

”Jag brukar titulera mig ”Din hälsohero”. Jag ser ett behov där ute. Vi är många som behöver vägledas, någon att hålla i handen när det gäller att se vad som är bäst för min hälsa. Jag jobbar med dig som vill uppnå en hållbar hälsa. För att få en hållbar hälsa så behöver vi se till varje enskilt behov och individ. Alla är vi olika och vi behöver olika saker. Vi behöver även se till ett helhetsperspektiv, där allt spelar in, både fysisk som psykisk hälsa.
Det är just det där, jag jobbar med, att hitta vad du behöver för att få en hållbarhet i din hälsa. Att hitta vad just du behöver. Under 20 år har jag hjälpt människor till en bättre hälsa. Jag är utbildad homeopat, näringsterapeut, inom funktionsmedicin, coach, hudterapeut, mikronäringsterapeut och PT. Genom att ta ut det bästa av alla världar, så har jag tagit fram min egna filosofi om vad hälsa är. Nyckeln är att få fram vad just DU behöver träna på, utifrån DINA förutsättningar. Jag ser alltid till en helhet och studerar dig och dina behov. Många gånger går vi enbart till en coach, eller till en kostrådgivare eller en personlig tränare. Tänk om du kunde få allt i ett!
Min stora vision är att sprida min filosofi om vad hållbar hälsa är och har även startat Johannas Academy. En av mina roligaste uppdrag som jag varje år ser fram emot, är när jag får komma till Raw Life Education och föreläsa om näringslära. Här tar vi upp hur kroppen fungerar, olika brister och symptom. Vi pratar om olika dieter och vilka näringsämnen som är viktiga att vi får i oss. Vi lär oss hur kroppen fungerar utifrån ett helhetsperspektiv.
Ser fram emot att få träffa dig!
Johanna ”
DAN UHRBOM

Dan är som en levande legend, som har levt på levande föda i över 30 år. Han håller året runt Vilda växt kurser samt tillreder levande föda runt om i Sverige och har odlingsprojekt på gång. Dan är också en mästare på att syra grönsaker och grodda i små och stora kvantiteter. Det är en ära att få ta del av Dans konster i att leva från naturen större delen av året och hans holistiska syn på livet.
ÅKE WICKSTRÖM

Åke har varit intresserad av hälsa, ekologisk odling och miljöfrågor sedan slutet av 60-talet och började med vegetarisk kost, raw food, yoga och meditation redan på 70-talet. Han är också teknologie doktor och har varit lärare och forskare på Chalmers i Datavetenskap i 38 år, men är numera pensionär, vilket gjort att han kan ägna minst heltid åt företaget Hållbar Hälsa, som grundades 2007. På 70-talet var han mycket aktiv inom förbundet för Organisk-Biologisk Odling och höll odlarkurser redan då. Sedan början av 90-talet har han också varit eldsjälen bakom ett meditationscenter som först bedrev sin verksamhet i Göteborg, men sedan flyttade ut till Hällungen Kursgård (numera Solhälla) och  närmsta granne med Solgläntan gårdsbutik och café
CAMILLA LINDBERG

Camilla började sin egen yogaresa för över 20 år sedan och har undervisat i yoga sedan 2005. Hon är även diplomerad satyanandayogalärare och har fortbildat sig inom gravidyoga, barnyoga, medicinsk yoga mot utbrändhet, gongyoga och påbörjat nivå II på kundaliniyogalärarutbildningen. Hon är också certifierad friskvårdsterapeut och arbetar med olika kroppsbehandlingar, samt fortbildar sig inom ayurveda, rawfood och mindfulness. Under hösten 2014 blev hon även diplomerad rawfoodinspiratör.

Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rawfood By Erica - […] Gäst lärare Raw Life Education […]
  2. Raw food semla – become a Raw Life Educator and creator! – Rawfood By Erica - […] Läs mer om våra gästlärare som ger dig sin spetskompetens, klicka här. […]

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »