En dag med kvinnlig inspiration 

apr 27, 2017

Karin, hennes söta dotter Elodie och jag

Ofta sitter jag bakom datorn eller stökar ned i vårt kök när jag utvecklar recept, så ibland behöver jag göra ett avbrott för att göra något helt annat. Igår var en sådan dag. Jag tog bussen till Borås och Karin Haglund, min fina vän sedan nu flera år tillbaka. Karin var på en av mina första kurser i Göteborg för säkert 8 år sedan och sedan dess har vi följt varandra och delat den gröna glädjen.
Karin är en enorm inspirationskälla för mig och för så många andra. Den senaste halvåret har hon haft en tuff tid, men Karin, som är hälsan själv, lyser som solen när vi sågs. Läs om hennes svåra borrelia och reumatism på hennes blogg. Det är svårt att förstå hur tufft hon haft det när man träffar henne men Karins styrka har hon tagit vidare i att göra allt det hon kan för att bli så bra hon med de medel hon har. Hon gör övningar, äter läkande mat, undviker elektronik, och får hjälp av experter inom ämnet som ger henne den bästa hjälpen men det som Karin också gör är att hon har acceptans, glädje och kärlek till livet och allt som sker.
Timmarna vi sågs kändes som sekunder men vi hann med att skåla med en grön smoothie från Fruit & Friends i Borås och bubbla av oss till nästa gång vi ses.
Generösa Karin sände med mig sin favoritflaska från deras webshop på Lifevision, och fina målarböcker till barnen och klistermärken.
 

Efter sagt hej då fick träffade jag en annan skön vän, Maria, som jag delat många skratt med (men som jag glömde att fånga på bild igår…). Det blev skratt, delningar och undringar över livet igår med…

Min vackra gudmor Marianne Sköld Maniette

Dagen avslutades i min gudmors sy/klädateljé med en visning av hennes vårkollektion. Marianne hjälpte mig när jag ville börja sprida raw food genom att fick vara med på hennes visningar för över 10 år sedan och bjuda på raw food. Och se vad som hänt sedan dess! Så otroligt fint att blicka tillbaka ett decennium i tiden och hur nära och kära trodde på mig och hjälpte mig att sprida min passion till raw food. Jag har även varit modell för Mariannes underkläder och vill du titta på hennes vårkollektion kika på plesir.se.

Nu sitter jag här vid datorn igen och pusslar ihop inspirationsbrevet för månaden, men nu fylld med kvinnlig inspiration, som jag kan sprida vidare till dig.

Kram

Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »