Smoothie Challenge dag 5- Tummie Booster Soppa

jun 5, 2017


Dag 5 !
Det är nu det börjar gå som en dans, kanske hungrig men ofta kommer tankarna för mig på dag 5 när jag gör en detox eller fasta ” så här skulle jag vilja äta resten av mitt liv”!. Det kanske inte går men det är därför det är så bra att göra en förändring under en viss tid för man lättare ska få in det i sitt ”vanliga ätande” och liv.
Kika gärna på youtube klippet hur du gör soppan, och varför jag valt att lägga en grön soppa just på den här dagen.
TUMMIE BOOSTER, SOPPA
2 nävar bladspenat
1/2 dl eller 1/2 kruka persilja
5 dl vatten
1 1/2 avokado
valfritt: en nypa salt eller tamari
Topping: 2 msk surkål + 1 msk persilja per portion
Mixa spenaten, hackad persilja och vatten. Tillsätt urgröpt avokado och mixa igen. Tillsätt eventuellt lite salt eller tamari. Toppa med 2 msk surkål och 1 msk persilja per portion.
Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »