Månadens Tävling och Recept

jul 30, 2017

Helena träffade jag första gången på en inspirationsdag jag hade på Volvo. Vi hade innan det varit i kontakt via mail om Raw Life Education. Det var verkligen en sådan synkad energi från första stunden mellan oss och därefter har vår vänskap djupnat. Helena gick sommarintensiven  Raw Life Education 2014 och det har varit helt fantastiska att följa hennes livsresa. Jag är extra stolt att Helena vill dela med sig av sina kunskaper och kontakt med änglarna i månadens tävling.
Du får också del av hennes NÖTFRIA HELT SAGOLIKT goda Brownie! Du hittar fler recept på hennes Facebook sida” Rawfoodbyheart.
Skriv i kommentaren om du någon gång fått något budskap från änglarna, eller varför du är nyfiken på en Änglareading! Vi drar vinnare slumpmässigt i slutet av augusti månad, kom ihåg att även:
För att vara med och tävla om en ängla-readings på distans så ska du:

* Gilla Facebooksidan Angelsbyheart,   
* Dela ett valfritt inlägg från sidan Angelsbyheart
* Maila till helena.swane@angelsbyheart.se när du gillat och delat

Det är bara så fint att få ett kort draget av Helena varje dag på hennes facesida, den vägledningen betyder mycket för mig, så kika här du med!
VINN EN ÄNGLA-READING PÅ DISTANS
Jag är certifierad Angel Card Reader via Doreen Virtue och att få förmedla vägledning och budskap från änglarna är något av det som ligger mig allra varmast om hjärtat! I mitt företag Rawfoodbyheart så erbjuder jag förutom ängla-readings även tjänster som healing och hälsoanalys med hälsocoaching.

Hur går en ängla-reading till?

Dina frågor till änglarna kan röra sig om vad som helst, det kan tex handla om relationer, yrkesval, hälsa, boende osv, inga områden är fel eller för små. Du kan även få en vägledning rent generellt om du inte har någon specifik fråga, du får då budskap kring det som du behöver få mer insikt kring just nu.
All vägledning sker i ljus, kärlek och respekt. Du kan alltid vara trygg i att änglarna förmedlar det som du behöver få till dig just nu, ibland kanske det inte är samma sak som det vi trott eller hoppats på, men det blir alltid de budskap som du innerst inne behöver få till dig. Änglarna vill hjälpa dig att nå det som ditt hjärta drömmer om.
Vid en ängla-reading på distans så får du alla budskap nedskrivet och skickat till dig samt foton på de änglakort som kommer upp.
Du har möjlighet att vinna en distans ängla-reading på 60 min där du får budskap och vägledning kring 3-5 frågor, beroende på hur omfattande frågorna är. Värde 650 kr.

Helena Swane
Certifierad Angel Card Reader via Doreen Virtue
Certifierad Raw Life Educator via Erica Palmcrantz
Certifierad Raw Nutrition Program via David Wolfe.
Auktoriserad Hälso och Livsstilscoach via Johanna Bjurström Academy.
Certifierad Pure Energy Healer via Mark Bajerski.
Certifierad Access Consciousness Bars PractitionerNÖTFRI SAGOLIK BROWNIE
3 dl riven kokos
12 färska dadlar
2 msk kokosolja, flytande
1 dl raw kakaopulver
1 1/2 tsk vaniljpulver
en nypa salt
0,25 dl aktiverat bovete ( du kan byta ut bovete mot grovhackade solroskärnor eller hasselnötter/ valnötter)
Gör kokosflingorna till ett mjöl genom att köra dem i matberedare eller mixer. Kör sedan alla ingredienser förutom bovete i en matberedare. Blanda sedan ihop med bovete för hand. Tryck ut botten i en klädd form.
( aktiverat bovete gör du genom att blötlägga helt och skalat bovete i 6-8 timmar, skölj noggrant och torka sedan på 42 grader till helt torra, cirka 20 timmar
Topping:
2 msk kokosolja, flytande
12 färska dadlar
2 msk raw kakaopulver
1 tsk vaniljpulver
en nypa salt
ev. 1- 2 msk kallt vatten ( beroende på hur du vill ha konsistensen)
Kör alla ingredienser förutom vatten i matberedaren. Ha i en matsked kallt vatten om den blir för tjock.
Bred ut toppingen på browniebotten. Toppa eventuellt med flingsalt, raw kakaonibs, lite bovete eller hackade nötter och ställ in i frysen några timmar. Ta fram en stund innan du skär upp den i bitar, om den är för kall så kan den brytas sönder lite när man skär i den.
 
Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

5 Kommentarer

 1. Charlotte Holm

  Jag är nyfiken på om jag är på väg åt rätt håll, både när det gäller yrkesval och kärleken.. <3

  Svara
  • Admin Erica

   Hej Charlotte,
   maila mig din email adress på info@rawfoodbyerica.se
   Kram
   Erica

   Svara
 2. Emely

  Vilken härlig tävling ni anordnar!
  Jag har gillat sidan, samt delat ett inlägg och mailat 🙂 att få ängla-reading är verkligen så inspirerande och motiverande. Det kommer precis när man behöver det eftersom man varken vet ut eller in. Ha det så gott!!

  Svara
 3. Malin

  Det vore spännande och hjälpsamt att få en änglareading. Skulle vara skönt att få lite bekräftelse att saker och ting man gör är rätt eller kanske lite tips och råd för att blicka framåt i livet.
  coolmalpa@hotmail.com

  Svara
 4. Dianaforslund@live.se

  Jag är väldigt intresserad av andlighet och försöker ofta lära mig mer. Jag vill på nått sätt jobba med healing i framtiden.Skulle bli jätteglad om jag vann, behöver vägledning från änglarna hur jag ska gå framåt m.m. ❤

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »