Månadens Utlottning – Choklad från Loving Earth

dec 29, 2017

Me love chocolate! 
Choklad behöver inte vara den mörka varianten utan en ljus soft karamellig choklad som smälter på tungan och en salttouch nuddar smaklökarna. Saga sa till mig, ”Mamma, första gången du ska smaka på något ska du bara låta det smälta i munnen, inte tugga”. Så där satt vi med varsin choklad bit à la salty caramel, helt tysta och lät smaklökarna få hojta av välbehag istället.
Chokladen kan bli din i månadens utlottning!
Skriv i kommentaren varför du just i januari behöver lite extra omtanke i form av choklad? Och gå in och följ  Quality Brands Sweden på Instagram så är du med i utlottningen. Kom ihåg att skriva din email också!
Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av månaden och kontaktas via email.
Vill du redan uppleva Loving Earths choklad surfa vidare till Herbalstore.se och kika in vilka smaker som du gillar. De har hela sortimentet! Tack vare Quality Brands Sweden som har agenturen blir dagarna lite ljusare och gladare i januari
Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

1 kommentar

  1. Jeanette

    Jag behöver alltid omtanke i form av choklad speciellt när det är kallt ute och jag behöver ny inspiration och förgylla tillvaron lite

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »