Paket från Raw Living

jan 9, 2018


 
I höstas var Kate Magic för hennes Superstar Kurs som var i tre dagar. Och idag fick jag ett tack paket för henne för att jag arrangerade kursen! Ett paket helt i min smak.
Två av hennes nya chokladkakor – de ska jag spara tills en gyllene stund
1 kilo raw kakao pulver – det bästa från Peru
Mucuna Puriens – en ört som jag verkligen håller på att undersöka och ser otroligt många fina effekter från inom mig
Reishi – min nummer 1 medicinal mushroom som jag förut tog varje dag men har tagit i en cocktail med andra örter. Men nu är det dags igen. Reishi är något som du kan ta på daglig basis som gör stor skillnad i din grundning och välmående.
Ett mjuk kräm Feet treat – japp det behöver mina instängda fötter behöva.
Kate driver rawliving.eu och går du in där finner du så så mycket som du vill ha – jag får hejda mig och hålla mig till vad som står på min önskelista men jag har även en separat önskelista. En taychon scarf, living libations produkter, shaman schacks örter och svampar och Ron Teeguardens gojibär….
Gå gärna in på Raw Living och uppdaterade dig om vad som finns att utforska. Och du kan få din egen gratis E-bok där!
Kram
Erica
 

Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »