Maj månads Utlottning – en session i Mindful Tapping

maj 4, 2019

Kom i kontakt med din inre styrka
Utlottning av Mindful Tapping session
Jag är en sådan stolt lärare och vän till Helena Swane! Jag träffade Helena för första gången 2014 på en föreläsning jag hade på ett företag. Det var vårt första och kära möte. Hon kom sedan på Raw Life Education sommaren 2014, på vår 10 dagars intensiv, och vår vänskap började. Helena slutade på sin arbetsplats för att få förverkliga sina drömmar och visioner. Att ha följt Helena under åren i hennes utveckling har varit en gåva, att se hur varje steg hon tar, tar hon sig närmare sin dröm och vision. Hon har bidragit med så mycket insikter och ljus i mitt liv. Jag har sedan i höstas gått hos Helena för att komma till mer inre klarhet och insikter, där jag får möjlighet att se och känna ”beyond”, kan låta superflummigt men det som sker är att tankarna och egot får vila. Och det är rätt gött att ta ett break från det ;).
Jag var så otroligt tacksam att Helena ville vara med på Majs månads utlottning, där hon lottar ut en helt gratis session till en person. Dubbelbingo för dig som kommer vara en lyckliga vinnaren!
Skriv i kommentaren varför du skulle vilja komma till Helena. Vinnaren dras i slutet av majmånad och kommer att kontaktas via mail (kom ihåg att ange din mail adress). Vill du boka dig hos Helena ger hon även ett specialpris här 780 kr för en session, ange Raw food by erica vid din bokning.
Mindful Tapping
Mindful Tapping! – Bli fri från det som blockerar och hindrar dig!
Mindful Tapping är ett fantastiskt verktyg som hjälper vid allt från svårare trauman till mer vardagliga problem. Det är en trygg och samtidigt effektiv metod där du får möjlighet att möta dig själv och det du bär inom dig på ett mjukt och varsamt sätt. Det hjälper dig att komma åt, lösa upp och läka det som ligger till grund för symptom som:
Stress | Oro | Rädslor | Begränsande tankemönster | Att inte komma vidare, att sitta fast | Ångest | Fobier | Prestationsångest | Utmattningssyndrom | Sockerberoende | Problematik i relationer | Smärta i kroppen | Problem med vikten | m.m 
Genom att knacka på olika punkter på kroppen får du hjälp att nå in till ditt undermedvetna, programmera om hjärnans signaler och lösa upp känslomässiga blockeringar. När du blir fri från dina blockeringar och negativa mönster kan du verkligen börja skapa det liv som du vill leva!
Profilbild
Helena Swane
Jag heter Helena Swane och jag hjälper kvinnor och män att lösa upp underliggande känslor och trauman. När du kommer till mig så guidar jag och bemöter dig där du befinner dig i livet just nu. Mitt arbete grundar sig i att vår yttre verklighet är en spegling av vårt inre tillstånd och att du skapar ditt liv inifrån och ut. Att istället för att försöka hitta alla svar utifrån andra och lägga din kraft i andras händer, hitta tillbaka hem till dig själv och upptäcka din egen kraft och visdom.
Med hjälp av Mindful Tapping kommer vi åt och läker det som satt sig som känslomässiga blockeringar. Jag är certifierad Mindful Tapper och hjälper dig att komma i kontakt med din inre styrka och knacka dig fri från stress, oro och rädslor!
Jag finns på plats i Göteborg och du kan även boka sessioner på distans via min digitala mottagning.
Varmt välkommen!
Mail: info@helenaswanebyheart.se
www.facebook.com/helenaswanebyheart
Helena Swane

 • Certifierad Mindful Tapper via Center för Energipsykologi
 • Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut via Holistic Health Academy
 • Certifierad Raw Life Educator via Erica Palmcrantz
 • Certifierad Raw Nutrition Program via David Wolfe
 • Certifierad Angel Card Reader via Doreen Virtue och Radleigh Valentine
 • Certifierad Pure Energy Healer via Mark Bajerski
 • Certifierad Access Consciousness Bars Practitioner

Vill du boka en session redan idag får du ett special pris 780 kr. Ange Rawfoodbyerica vid bokning.
”Med Helenas vägledning och unika intuition, kommer jag till mitt inre lugn. Från den platsen inom mig, ser jag livet med en annan klarhet. Min egen klarhet bekräftas och styrks av Helenas kärleksfulla guidning. Helena skapar personliga oljeblandningar som stärker det som kommit upp för mig; ger mig energi och balans, och gör att jag bevarar min klarhet. Efter varje session känner jag ett förankrat inre lugn och kontakt med mitt själv på ett djupare och renare plan.”
Erica Palmcrantz Aziz
Referenser

14 Kommentarer

 1. Elisabeth Johansson

  Skulle bli överlycklig om jag vinner detta, känner stort förtroende för Helena!! Jag skulle behöva rensa bort känslorna kring en vänskapsrelation som sårat mig djupt och som ”fastnat” i själ och hjärta! Har försökt på många sätt att komma vidare men sitter verkligen fast vilket påverkar min inre harmoni, så jag ständigt är ledsen innerst inne och väldigt sårbar!

  Svara
 2. Kicki Söderlund

  Vilken möjlighet 🙏🏼 Jag och Helena har gått samma utbildning, dock inte samtidigt.. Helena känns varm och ärlig, jag skulle gärna vilja prova. Om jag vinner önskar jag ta bort blockeringen för att kunna ta mig framåt, uppåt, vidare. Agera och göra framtiden strålande ⭐️ Genom att hjälpa andra.
  Allt gott
  Kicki

  Svara
 3. Catharina

  Hej!
  Skulle vara fantastiskt att vinna en session mindful tapping. Har aldrig fått detta och jag har stort behov just nu att få hjälp med mina blockeringar som hindrar mig i min utveckling, rädslor som stoppar mig att våga utvecklas fullt ut , som begränsar mig i min verksamhet.
  Catharina

  Svara
 4. Sara Adolfsson

  Jag var med om en arbetsplatsolycka i april-14, som jag inte kan släppa & gå vidare ifrån, då jag fortfarande påverkas väldigt mycket av kronisk värk pga den. Jag har provat allt…trodde jag, men det här är kanske ett steg i rätt riktning. Ett annat tankesätt 🙂

  Svara
 5. Leena Stålberg

  Efter Raw Life Education vår 2019 har ett nytt liv påbörjat för mig. Vissa saker klarar jag själv, med känns, att ibland fastnar jag i gamla beteende mönster och vet inte riktigt i vilket håll ska jag gå. En sån typ vägledning är just det jag önskar och behöver.
  Tack
  Leena

  Svara
 6. Maria Kärrman

  Om jag kunde bli fri från utmattningsdepressionen skulle jag nästan göra vad som helst….(nästan😉)men det ska ju helst vara något som känns bra. Att få en stund hos Helena Swane låter alldeles underbart och då kanske min kropp och själ skulle få ny energi🙏🦋💙

  Svara
 7. Sara

  Vill gärna vinna en Mindfull Tapping med Helena. Inte åt mig, men åt min vän. Min vän har inte mått så bra under en tid och nyligen så hade hon hittat information om just Mindfull Tapping och kände sig väldigt positiv till att testa detta. Hon är världens finaste och snällaste person och det är tyvärr ibland de finaste själarna som också är sårbarast. En vän till henne gick bort för några år sedan och jag tror det var då hon började må dåligt och har fastnat i det. Känns lite som ödet att jag kom i kontakt med detta inlägg. Hon skulle bli så himla glad och kanske detta kan öppna en dörr för henne.

  Svara
 8. Annette Kronander- Alfsdotter

  Hej💕
  Jag skulle gärna vilja vinna. Jag har aldrig provat tappning, så det vore spännande att testa detta. Jag lever med kronisk smärta med flera smärt diagnoser, fibromyalgi, wiplashskador, artros på ryggen samt diskbråck. Jag har sömnsvårigheter och utmattning, dessutom så här jag diabetes, hypotyreos, pcos och ofta huvudvärk mm. Behöver även gå ner några kilo i vikt pga diabetesen. Det har gått segt med att gå ner, förmodligen pga min hypothyeros.Så detta är anledningarna till att jag vill prova tapping😀💕🙏❤ Håller tummarna nu👊👊

  Svara
 9. Daniel Kronqvist

  Skulle verkligen behöva få mind tapping. Har fått en igenom och går igenom den tuffaste tiden jag någonsin upplevt.
  Har förlorat en son nyligen vilket innebär stor stress, ångest och sorg. Har innan detta levt med panikångest under flera år som nu förvärrats.
  Hade verkligen velat komma till Helena för att lösa upp en massa känsloknutar och för att låsa upp blockeringar jag har pga detta.

  Svara
  • rawfoodbyerica

   Grattis Daniel,
   du blev vinnaren av tävlingen.
   Jag har mailat dig:)
   Kram
   Erica

   Svara
 10. Eva-Lotta Södervall

  Jag skulle verkligen vilja prova på mindful tapping. De två senaste åren har varit väldigt tunga och omvälvande. Jag sitter fast i mycket gamla mönster och skulle vilja prova mindful tapping för att se om det kan hjälpa mig vidare!

  Svara
 11. Christel Augustsson Usuani

  Hej,
  Skulle väldigt gärna vilja vinna, har haft en jobbig tid i mitt liv dom senaste 3 åren och som ensamstående mamma till tre underbara barn måste jag kunna vara stark men inte haft orken för det, vilket innebär att mitt jobb oxå har blivit lidande och då ekonomin.
  Har även en del åkommor som är stressrelaterat som jag skulle vilja bli av med.
  🙏🙏❤️🥰

  Svara
 12. Helen

  Hej!
  Har hört talas om tappning genom en vän du behandlat. Är sockerberoende med allt vad det innebär. Att få pröva på tappning skulle vara så spännande om det kan hjälpa mig. Inflammationer i kroppen mm.
  Med värme
  Helen

  Svara
 13. Nickolina Hamrin Lönkvist

  Är så otroligt nyfiken på detta med mindful tapping. Det känns lite knepigt att beskriva anledningen till varför jag ska vinna, särskilt när jag läser andras kommentarer, men jag gör ett försök. Jag har problem med relationer i alla former, känner mig alltid liten och får komplex bredvid andra. Detta medför att jag alltid måste prestera och vara bra, egentligen mycket mer än bra. Jag är väldigt självkritisk och tappar därför också självförtroendet i det jag gör. Jag har alltid jättemycket att göra och ser till att mina dagar är fyllda – kanske är det ett sätt för mig att slippa reflektera över det som är jobbigt. Håller tummarna för att få möjligheten att prova <3

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »