Release partaj för Enkel kombucha & kimchi

maj 17, 2019

I torsdags var det födelsedagspartaj för min nya bok – het från tryckpressarna kom den precis i tid! Det var fyra år sedan jag hade en launch för min bok, Rawsome på Rawfoodbaren i Göteborg och på STHLM Raw i Stockholm, så nu var det på tiden att fira igen. Vi var på Nice kombuchas showroom Läkande Rum – verkligen en lycka att få dela med sig av kunskapen hur man kan brygga kombucha och fermentera mat men även kunna erbjuda kombucha till de som inte har möjlighet att brygga själva.
Jag hade preppat kimchi med linfrökex och en syrlig cashewyoghurt, en raw chokladkaka som finns med i boken med en fermenterad cashewfrosting toppat med lingon. Och så klart skålade vi i kombucha.

Jag hade en miniföreläsning om fermenterad mat och med Mari, till höger på bilden och Ivy ( ej i bild) presenterade vi Nicekombucha, då de är en del av vårt kombucha team.

 

Det var så fint att träffa både nya och gamla vänner som kom förbi för att fira.

 


Stolt att även presentera vårt senaste tillskott i vår kombucha linje – vår fest flaska i 700 ml glasflaska. Mer kombucha och fermenterad mat till alla! Boken ger verkligen ENKLA recept och tips för att ALLA ska kunna komma igång och fermentera mera hemma. Att tillföra fler goda bakterier är något av det bästa man kan göra för sin hälsa. Min egen hälsa har fått ett rejält uppsving sedan jag på daglig basis äter/ dricker en hel del fermenterad mat. Har du mycket goda bakterier så cravar du mer helt enkelt! Mitt tips till de som inte är så intresserade av att ändra sin kost så är det att iallafall tillföra mat med goda bakterier 🙂
Du kan beställa ditt exemplar på adlibris eller kika in i en bokaffär.
Kram
Erica
 
 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »