Sallad på en plåt

jul 31, 2019

Någon annan som gillar jordgubbar i sallader? Jag är helt tokig i sallad med jordgubbar, andra bär och vissa frukter och ibland torkade frukter.
Just nu är jag på fina Solhälla och bor i en lägenhet som ledare/lärare bor i när de har sin workshop/ föreläsning eller som jag min utbildning. Köket användes mest för att göra te och någon enklare måltid så idag när jag ville göra en stor sallad tog jag en ugnsplåt. Fungerade perfekt!
Basen var gröna blad från kursgårdens egna odlingar, jordgubbar, färsk rödlök, olivolja, svartpeppar och balsamico kräm.
Toppa med raw parmesan ( paranötter/hampafrön/ pumpakärnor körda med salt, bjäst och olivolja) eller ostparmesan!
Blir nog en repris imorgon igen 🌱🍓!
Kram
Erica

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »