I will always be a student

aug 4, 2019

 
Img 6251.jpg
I början av mars började jag gå Johanna Bjurströms utbildning till Hälso- och Livsstilsterapeut. Det är en utbildningen som flera av mina elever på Raw Life Education har gått och hyllat den som ett perfekt komplement till Raw Life Education. Äntligen skapade jag utrymme i kalendern för att själv förkovra mig inom näring, hälsa och livsstil. Mina studier har inte riktigt fått den uppmärksamhet de har förtjänat så nu vackra sommardagar gör jag bänken på gräset till skolbänk. Laddar upp med pennor, block, solhatt och en karaff vattenmelon vattenkefir.
Jag älskar att lära mig, och ser alltid mig själv som en student. Det finns så mycket information att ta in från kloka och visa människor. Det gör att jag kan ge än mer information och kunskap vidare på mina föreläsningar, workshops och Raw Life Education.
Anmälningarna är i full gång till höstens start av dig som vill dyka in djupt och brett in i den Raw livsstilen. På utbildningen kommer Johanna och föreläser.
Första delen:
Höststarten: onsdagen den 18 september – söndagen den 22 september
Andra delen
Höststarten: onsdagen den 16 oktober – söndagen den 20 oktober
Maila mig på info@rawfoodbyerica.se
 
Img 6252.jpg

“When the student is ready, the teacher will appear”

Img 6262.jpg
Img 6255.jpg
Vätske paus med ett glas svalkande och livgivande dryck.
Img 6259.jpg
Hur du gör vattenkefir hittar du i min bok ”Enkel kombucha och kimchi”.
Img 4687.jpg

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

21 april hos Helena Swane by Heart

21 april hos Helena Swane by Heart

Jag är så lycklig att jag ska få medverka i Helena Swane by Hearts Medlemsportal och sprida mina tankar kring mat.Nedan är text från hennes nyhetsbrev, hur du kan anmäla dig och vad jag ska dela med mig utav:Hoppas du har en skön start på veckan!  Våra energisystem är...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »