Minska bruset

okt 25, 2019

IMG_8741

När jag pratar om detox så brukar jag prata om att minska bruset. I det samhälle vi lever i idag är det information från alla håll och kanter. Det kan bli så mycket så man inte ser något. Till slut får man välja vilka ”kanaler” man ska ta in information ifrån eller följa bara ett visst antal personer som inspirerar en. Samma kan det vara för kroppen, den blir överbelastad av olika födoämnen och till slut vet man inte vad det är som orsakar att man får huvudvärk, ont i magen, ont i lederna etc. Då är det bra att göra en detox, att minska på antal födoämnen för att minska bruset. När man har tightat till kosten så går det lättare att urskilja hur olika födoämnen påverkar en. Detox är ett superbra alternativ, något som jag har provat och även testat på familjen är födoämnestest. På bara 45 minuter kan du testa 46 olika födoämnen och om de stör dig. Vad menas med att det stör dig? Det kan vara att du håller på att skapa en intolerans som sedan kan bli en allergi. Testet gav mig svart på vitt att jag verkligen behöver utesluta vissa födoämnen som jag förstått stör mig men att det har inte varit ”tillräckligt illa”. Men nu fick jag verkligen se att ooops det är bara att utesluta. Ironiskt nog har jag känt ett tag att jag är känslig mot vissa nötter och det var verkligen tydligt att det var just dessa nötter jag skulle undvika. Det var också bra att vi gjorde det på hela familjen så vi har förståelse för varandras mat val.
Dessa födoämnestester är något som jag precis har börjat jobba med i mina hälso-och livsstilsanalyser. Maila mig på info@rawfoodbyerica.se så kan jag maila mer info hur det går till!
I mitt liv vill jag försöka ge det fokus som är viktigt för mig och som stärker mig. Genom att veta vad jag ska välja bort som stör mig, blir det enklare att göra det som är bra för mig.
Jag har jobbat med min man Sam och gett honom råd med kost, kosttillskott och livsstilsvanor och på bara en månad har jag sett sådana enorma förbättringar. Han känner själv att han har en helt annan motor, människor har möter i sitt yrke som yogalärare har gett honom kommentarer att han ser så ”biffig” ut, att han ser så välmående ut – detta är så otroligt fint att se hur små justeringar kan göra så mycket. Och att det bara kan bli bättre!
Kram
Erica

IMG_8690
IMG_8739

Raw food Retreat

Raw food Retreat

Raw Food Retreat med Erica Jag är så glad att äntligen kunna sprida informationen om mitt kommande retreat på Solhälla! Där ett utrymme skapas för att möta dig själv genom medveten och hälsosam RAW food matlagning, Emotional Body Awareness Exercises, meditation och...

Raw on a Budget

Raw on a Budget

Detta är ett ämne som jag delat om tidigare men är så värt att göra igen 🙂 Det behöver inte vara superdyrt att äta raw food. Så här är mina tips att äta raw food lite mer ekonomiskt! Hoppas återigen att du har överseende med att inlägget är på engelska <3 skriv i...

Mango Citron Ingefära kaka 🥭🍋

Mango Citron Ingefära kaka 🥭🍋

Denna kaka gjorde jag till påsk och delade som en reel på instagram och här kommer den på bloggen, dock på engelska men hoppas det går strålande ändå. Testa! Sååå god 💛 🥭🍋 with dried ginger Raw Cake This cake really turned out good 🙂 I love to be creative in the...

Rätt och Rå

Rätt och Rå

En underbar solig dag var det i lördags och vi bestämde oss för att ta en hike i ett natureservat på Orust. Min man fann en led och dit styrde vi kosan. På vägen dit körde vi förbi Rätt Rå, ett ställe som jag hört mycket om men inte direkt vetat vart det låg, och att...

En naturlig väg till välbefinnande

En naturlig väg till välbefinnande

Ända sedan jag var i 20 års åldern har jag velat ökat till människors välbefinnande på olika sätt. Det har varit min stora drivkraft, att få dela med mig och inspirera till en naturlig livsstil främst genom maten, men ändå med balans. När det nyttiga, raw food:andet...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »