Minska bruset

okt 25, 2019

IMG_8741

När jag pratar om detox så brukar jag prata om att minska bruset. I det samhälle vi lever i idag är det information från alla håll och kanter. Det kan bli så mycket så man inte ser något. Till slut får man välja vilka ”kanaler” man ska ta in information ifrån eller följa bara ett visst antal personer som inspirerar en. Samma kan det vara för kroppen, den blir överbelastad av olika födoämnen och till slut vet man inte vad det är som orsakar att man får huvudvärk, ont i magen, ont i lederna etc. Då är det bra att göra en detox, att minska på antal födoämnen för att minska bruset. När man har tightat till kosten så går det lättare att urskilja hur olika födoämnen påverkar en. Detox är ett superbra alternativ, något som jag har provat och även testat på familjen är födoämnestest. På bara 45 minuter kan du testa 46 olika födoämnen och om de stör dig. Vad menas med att det stör dig? Det kan vara att du håller på att skapa en intolerans som sedan kan bli en allergi. Testet gav mig svart på vitt att jag verkligen behöver utesluta vissa födoämnen som jag förstått stör mig men att det har inte varit ”tillräckligt illa”. Men nu fick jag verkligen se att ooops det är bara att utesluta. Ironiskt nog har jag känt ett tag att jag är känslig mot vissa nötter och det var verkligen tydligt att det var just dessa nötter jag skulle undvika. Det var också bra att vi gjorde det på hela familjen så vi har förståelse för varandras mat val.
Dessa födoämnestester är något som jag precis har börjat jobba med i mina hälso-och livsstilsanalyser. Maila mig på info@rawfoodbyerica.se så kan jag maila mer info hur det går till!
I mitt liv vill jag försöka ge det fokus som är viktigt för mig och som stärker mig. Genom att veta vad jag ska välja bort som stör mig, blir det enklare att göra det som är bra för mig.
Jag har jobbat med min man Sam och gett honom råd med kost, kosttillskott och livsstilsvanor och på bara en månad har jag sett sådana enorma förbättringar. Han känner själv att han har en helt annan motor, människor har möter i sitt yrke som yogalärare har gett honom kommentarer att han ser så ”biffig” ut, att han ser så välmående ut – detta är så otroligt fint att se hur små justeringar kan göra så mycket. Och att det bara kan bli bättre!
Kram
Erica

IMG_8690
IMG_8739

21 april hos Helena Swane by Heart

21 april hos Helena Swane by Heart

Jag är så lycklig att jag ska få medverka i Helena Swane by Hearts Medlemsportal och sprida mina tankar kring mat.Nedan är text från hennes nyhetsbrev, hur du kan anmäla dig och vad jag ska dela med mig utav:Hoppas du har en skön start på veckan!  Våra energisystem är...

Äta lunch ute

Äta lunch ute

Äta lunch på lunchrestaurang är faktiskt inte så ofta jag gör eftersom jag är ganska noga med vad jag äter. Ett stället precis i närheten där jag bor är ett Vietnamesiskt ställe som serverar en super fräsch vegan soppa med risdnudlar. De har också veganska risrullar...

Adzukibön te

Adzukibön te

Jag älskar att försöka lyssna in till min kropp och ge den det behöver. Efter en tid där njurarna har frestats på lite extra så kände jag att jag började tappa mer hår än vanligt. För mig var det en direkt koppling till mina njurar. Håravfall kan vara ett tecken på...

Testar Matcha te

Testar Matcha te

Saga och jag är två matcha te nördar. Hon vill ha skummad mjölk till och lite honung, jag kan ta det som en stark shot eller också lyxa till med skummad varm mjölk. Och snart är det dags att gå loss på att göra ismatchalatte, och just det jag gjorde matcha te kombucha...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »