Lucka 22 🕯🕯🕯🕯

dec 22, 2019

En dryck som främjar matsmältningen så här i vinter tid och värmer upp dig inifrån.
En dryck som en man vid namn Ken Prage rådgett mig att dricka. Han kommer ibland till Happy M Kitchen i Göteborg och ger konsultationer. Maila dem så kommer du med på deras email lista och får veta när denna otroligt kunniga man kommer. Drycken är vanlig inom makrobiotisk kost.
Jag älskar att dricka på vintern för att fortfarande kunna äta en stor del raw.
Ume-Su Kuzu Dryck
2 tsk kuzu
4 dl vatten
1-2 umeboshi plommon
1/2-1 tsk tamari soja
2 cm riven ingefära
Rör ut kuzu i cirka 3 msk kallt vatten i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser och koka upp, låt sjuda några minuter och drick.
Helt lent, varmt och välgörande

Kram
Erica

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »