En dryck som frÀmjar matsmÀltningen sÄ hÀr i vinter tid och vÀrmer upp dig inifrÄn.
En dryck som en man vid namn Ken Prage rÄdgett mig att dricka. Han kommer ibland till Happy M Kitchen i Göteborg och ger konsultationer. Maila dem sÄ kommer du med pÄ deras email lista och fÄr veta nÀr denna otroligt kunniga man kommer. Drycken Àr vanlig inom makrobiotisk kost.
Jag Àlskar att dricka pÄ vintern för att fortfarande kunna Àta en stor del raw.
Ume-Su Kuzu Dryck
2 tsk kuzu
4 dl vatten
1-2 umeboshi plommon
1/2-1 tsk tamari soja
2 cm riven ingefÀra
Rör ut kuzu i cirka 3 msk kallt vatten i en kastrull. TillsÀtt övriga ingredienser och koka upp, lÄt sjuda nÄgra minuter och drick.
Helt lent, varmt och vÀlgörande
Kram
Erica
0 kommentarer