Naturlig Skönhet del 3 – skön kvällsrutin med ett varmt bad

jan 30, 2020

Vi är så lyckligt lottade att vi har ett badkar!
Vi har bott i vår lägenhet i snart fem år och varje gång jag får ta ett varmt bad är jag lika lycklig och tacksam… har du inte ett badkar se om du kan få låna en väns.

Ett varmt bad är ljuvligt och avslappnade men vad som kan göra det ännu bättre är att pumpa med oljor och salt.
Innan badet torrborstar jag mig eller skrubbar mig med dessa handskar från Veda Lila. Få igång cirkulation och lymfa och tar bort döda hudceller.
Bort med engångs hyvlar och in med hållbara grejer som denna vackra hyvel från Quality Brands.
Saga gav mig en rosenolja med rosenblad i.. hon vet vad hennes mamma älskar! Annars använder jag gärna lavendel eller on guard ( om jag känner en förkylning komma) från doterra. Vi har boken Lisen Sundgren har gjort om indiska sparitualer som vi älskar. Förra året gjorde vi ett bad med kokosmjölk, honung och kakao :).
Att lägga magnesium salt i badet är ett perfekt sätt att ta upp magnesium, vår anti stress mineral, och det gör oss lugna och goa innan läggdags.
Epsomsalt kan hjälpa kroppen att detoxa. Det används vid leverreningar men är mer skonsamt att lägga i ett bad.
Och borsta tänderna behövs ju göras på kvällen. Försök hitta tandborstar i natur material, de större tandprodukts företagen har äntligen kommit med dessa alternativ, bra både för dig och miljön.
Vill du kika på IGTV:n klicka här!
Ha ett skönt bad…
Kram
Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »