Stockholm i några dagar

jul 30, 2020

Listan är alltid lång när man är i Stockholm på saker man vill göra, äta och personer som man vill träffa. Vi kom till Stockholm för att hänga med min mans bror och hans familj men även utforska lite…

Min svåger är väldigt medveten om kosten så det är kul att inspirerar varandra och njuta av god och bra mat ihop.

Fräscht att börja dagen med kombucha, probioform och grönt te.

Han gör också så goda bowl och shakes med allt möjligt härligt i: chia, kokosmjölk, proteinpulver, bär etc. Och toppar med granola!

Tyvärr var jag inte så hungriga när vi gick förbi Mahalo. Och mitt mission var att äta en glass från Sophies raw men misslyckades tyvärr men ska jaga vidare imorgon i Borås på Systra Mii efter den glassen.

När hunger började komma så gick jag till Organico.

Bästa boveterullarna och såklart kombucha! Roligt god!

De hade två raw food böcker som jag inte sett innan så det var spännande att läsa under tiden jag åt.

Jag fick en mysig morgonstund med min fina fina vän och kollega Susanne Hovenäs. Hon hade hittat en tidning från 2008. Mitt första omslag för tidningen Hälsa.

Stockholm jag kommer snart tillbaka och utforskar mer!

In i bilen igen och jag hade köpt med mig nya produkter från Saltå kvarn som jag inte provat tidigare.

Kram Erica
Lite av varje som hänt!

Lite av varje som hänt!

Idag måndag förmiddag sitter jag och skriver samman recept inför min online workshop på onsdag. Jag boostade mig själv med en chokladmjölk och kreativiteten satte fart!! Idén till en online workshop kom när jag stod i köket en lördagskväll och gjorde choklad med Liv...

En engelsk uppdatering 😁

En engelsk uppdatering 😁

Starting off my work week with a Super Duper Elixir Chocolate Milk and writing the recipes for Wednesday ”How to make your own Raw Chocolate” online workshop, updating my blog, answering emails and organising a weekly menuplan for @johannabjurstrom upcoming book 😻!...

Where ever I lay my mat

Where ever I lay my mat

... everyday I try to make space for yoga. Sometimes 5 min, and sometimes 2 hrs. It makes me feel more connected to myself; my breathe, my body and mind.Where ever I am, I try to squeeze in a yogamat but it can also be right on the carpet, as this morning.Mostly I am...

Var nöjd med allt som livet ger!

Var nöjd med allt som livet ger!

"Var nöjd med allt som livet geroch allting som du kring dig serglöm bort bekymmer, sorger och besvär. Var glad och nöjd för vet du vaden björntjänst gör ju ingen glad.Var nöjd med livet som vi lever här."Ja den sista vintermånaden och med en pågående pandemi, får...

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Snart vänder det, ljusare har det blivit men snart vänder det och värmen och vårkänslan kommer. Hur ska vi hålla ut och hålla geisten uppe? Mitt tips är att göra sin egen raw choklad. Att inköpa ingredienserna, handla någon roliga chokladform och sedan känna hur...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »