Stockholm i några dagar

jul 30, 2020

Listan är alltid lång när man är i Stockholm på saker man vill göra, äta och personer som man vill träffa. Vi kom till Stockholm för att hänga med min mans bror och hans familj men även utforska lite…

Min svåger är väldigt medveten om kosten så det är kul att inspirerar varandra och njuta av god och bra mat ihop.

Fräscht att börja dagen med kombucha, probioform och grönt te.

Han gör också så goda bowl och shakes med allt möjligt härligt i: chia, kokosmjölk, proteinpulver, bär etc. Och toppar med granola!

Tyvärr var jag inte så hungriga när vi gick förbi Mahalo. Och mitt mission var att äta en glass från Sophies raw men misslyckades tyvärr men ska jaga vidare imorgon i Borås på Systra Mii efter den glassen.

När hunger började komma så gick jag till Organico.

Bästa boveterullarna och såklart kombucha! Roligt god!

De hade två raw food böcker som jag inte sett innan så det var spännande att läsa under tiden jag åt.

Jag fick en mysig morgonstund med min fina fina vän och kollega Susanne Hovenäs. Hon hade hittat en tidning från 2008. Mitt första omslag för tidningen Hälsa.

Stockholm jag kommer snart tillbaka och utforskar mer!

In i bilen igen och jag hade köpt med mig nya produkter från Saltå kvarn som jag inte provat tidigare.

Kram Erica
Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »