Tabbouleh ♥️

nov 23, 2020

Tabbouleh är något vi varje år har på vårt högtidsbord på jul, påsk och midsommar. Jag varierar innehållet men till jul har jag i granatäpple kärnor eftersom det är säsong för det. Basen är persilja, med hampafrön, avokado och dressing. Superfräscht!

Snart kommer det finns en kurs via Boon.tv att köpa online för att du ska få alla tips hur du gör ett julbord lite grönare och fräschare!

Kram

Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »