Tabbouleh ♥️

nov 23, 2020

Tabbouleh är något vi varje år har på vårt högtidsbord på jul, påsk och midsommar. Jag varierar innehållet men till jul har jag i granatäpple kärnor eftersom det är säsong för det. Basen är persilja, med hampafrön, avokado och dressing. Superfräscht!

Snart kommer det finns en kurs via Boon.tv att köpa online för att du ska få alla tips hur du gör ett julbord lite grönare och fräschare!

Kram

Erica

Get the Flow going – Lymfmassage

Get the Flow going – Lymfmassage

GET THE FLOW GOING ”Jag vill hjälpa dig att få igång flödet i din kropp - flödet i ditt liv.Stagnationer & blockeringar i kroppen kan frigöras genom lymfmassage och mina händer som lossar det som sitter riktigt djupt.” Boka din tid via e-post:...

Källsjö Bryggeri

Källsjö Bryggeri

Jag har blivit väldigt petig med vad jag dricker för kombucha och andra bubbliga alkoholfria drycker efter jag hade mitt egna märke "Nice Kombucha". Sedan dess har jag mestadels bara druckit min egen kombucha och andra fermenterade drycker. När jag var på min...

Testar Nordeka Barfota skor!

Testar Nordeka Barfota skor!

Har du provat barfota skor?Om inte - gör det:)! Med största chans att du aldrig kommer att återvända till vanliga skor. Jag har länge velat prova barfota skor men bara kommit till att testa five toes skor, vilket inte passade mig alls. Då lades skorna på hyllan,...

Jag ombestämde mig

Jag ombestämde mig

Jag obestämde mig innan det var för sent ☺️. Det är nästan tre månader sedan som jag stängde ned min hemsida rawfoodbyerica.seför att jag kände att det var dags eftersom jag inte längre är ute och föreläser, håller i min utbildning etc. MEN under dessa tre månader har...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »