Hoppas julen varit fin🎄. Det kändes som min hjärna var full innan jul och att efter julafton gått in på flightmode:).
Igår delade jag ett recept från min bok ”Mitt nya Raw food Kök” på en raw äppelglögg, tyvärr har det blivit ett fel i boken och där står att det endast ska vara 1 dl äppeljuice. Dessa små fel som smyger sig in men jag hoppas att läsaren ändå får till sin glögg.
Jag har haft flera online kurser i julmat och godis så det fanns en hel del klart hemma, det var jag väldigt tacksam för. Pepparkaksdeg, marsipan, linfrövörtkex, grönkålschips, saffranskombucha. På min IGTV delade jag en liten film om vad jag hade gjort för mat till julafton som vi firade med vår bror, en bild ser du nedan från julbordet där det fanns något för alla. Veganskt, raw, glutenfritt blandat med vanlig traditionell julmat. Roligt att kunna erbjuda några nya smaker för min bror och hans familj.
Här är receptet på glöggen:
1 liter äpplejuice
10 kryddnejlikor
3 st stjärnanis
2 kanelstänger
Lägg ingredienserna i en tättslutande flaska eller burk. Låt stå kallt i cirka 12 timmar. Värm till fingertemperatur och servera med russin och mandel.
Variera med pomeransskal, torkade apelsiner eller



Jag blev glatt överraskad från Ekoappen som hade sänt mig två stora lådor med massor av godsaker både för kroppen. Så härliga produkter! Den julklappen kommer jag att kunna njuta av långt in på det nya året.


Efter att spelat spel, kollat film, ätit rester, druckit kombucha, dammsugigt granbarr så är mellandagarna igång nu och min hjärna sätts på. Nu ska jag ställa mig och göra några goda recept för Tistelvind som är perfekta att boosta sig med om det blivit lite för mycket gott under julen! Håll utkik på bloggen för recepten!
Kram
Erica
0 kommentarer