Vem är Erica?

jan 10, 2021

I årets första inspirationsbrev vill jag presentera mig lite mer. Jag vill också dela kring den fenomenalt bra utbildning som jag gick hos Holistic Health Academy, där jag nu både är aktiv som coach och även att jag coachar människor till sin bästa hälsa. Varje dag och varje val är en investering i sin hälsa; för ett långt och lyckligt liv.

Men först några tankar. Vi lämnar bakom oss ett år som vänt upp och ned på världen. Ett år där många planer behövde ändras, ett år där vi fått omvärdera mycket. Vilka styrkor och glädjeämnen tar du med dig in i 2021? Vad kan du lämna som inte längre behöver vara en del av ditt liv i 2020?

Mitt inspirationsbrev blir något försenat då jag fick Covid-19 och  var utslagen i nästan 14 dagar. Det fick mig att vara än mer tacksam för att min grundhälsa är så bra, att jag har så många olika hälsoverktyg både då jag var sjuk och nu i efterhand för att komma tillbaka. Jag vill ta med mig mer hälsa, en större motivation att sprida välbefinnande och  välmående till andra, både som hälsocoach och på Raw life Education på Distans in i 2021. Hälsa handlar inte bara om vad vi äter eller stoppar i oss, det handlar om hela människan och livsstilen.

Här är jag: 
Jag är en kvinna som älskar att inspirera till att bjuda in mer raw food och växtbaserad mat till alla. 2005 mötte jag raw food för första gången och blev kär vid första ögonkastet. Jag hittade hem efter år av sökande för min ”krångliga” mage, svajjande blodsocker, ständiga inflammationen i kroppen, överväxt av candida och otroliga sockersug. Efter 10 veckor hos min kusin i Kalifornien på bara 100 % ekologisk och raw food var alla mina fysiska bekymmer borta och min mentala hälsa hade också fått sig en skjuts – jag var lyckligare än någonsin. Sedan det mötet har jag inspirerat på alla sätt jag kan för att få andra att bjuda in raw food till olika stor del i sina liv. Till vardags består min kost av 80-90 % av raw food  och jag älskar att skapa nya recept, att plocka vilda blad till mina smoothies, brygga kombucha, fermtentera kimchi, göra läckra desserter och göra min egen choklad med medicinal örter och svampar.
Min första  bok ”Raw food på svenska”, utgavs 2008 och sedan  dess har mina 11 böcker inom ämnet raw food, detox och ecoliving publicerats internationellt och sålt i över hundratusen exemplar. 2012 grundande jag utbildningen Raw Life Educator, jag håller årliga flertalet på workshops & föreläsningar, inspirerar via sociala medier Rawfoodbyerica och jag driver min egna kombucha linje, Nice kombucha.  För mig är raw food en stor passion,  som inte bara är en kost utan en medveten livsstil. Alla kan hitta sitt sätt att leva med raw food! Go raw – your way!

Vad var det som gjorde att jag ville utbilda mig inom hälsa:

Jag älskar att lära mer kring hälsa och hur vi själva kan påverka hur vi mår, genom att se till hela livsstilen; allt från kosten, tillskott, tankar, sömn, motion etc. Att välja Holistic Health Academy var ett enkelt beslut eftersom Johanna Bjurström står för kvalité och bara förmedlar det bästa inom tillskott, naturlig skönhet och att förändra hur man äter kan göra mycket för hälsan. Utbildningen har gjort att jag kan coacha människor till sin bästa hälsa och dela med mig av min passion. Jag älskar att vara personlig hälsocoach!

Varför tycker du att man ska börja på Holistic Health Academy:

Att gå hos HHA är en investering för ett långt, frisk och lyckligt liv, oavsett om du går den för din egen skull eller för att arbeta med. Utbildningen ger dig kunskap om Johannas 10 nycklar  och kunskap inom varje område som livet berör. Man lär sig analyser och diagnostik,  som går att genomföra på sig själv och på andra för att kunna ge omedelbara råd. 
Detta är ett framtidsyrke då jag kan se inom några år många kommer att efterfråga att ha en hälsocoach för att kunna leva livet så fullt ut som möjligt. Är man sjuk har man bara en önskning, är man frisk så har man tusen drömmar.

Kontakta mig för att veta mer kring både utbildningen till Hälso-och Livsstilsterapeut eller om du är mer nyfiken på Distansutbildningen till Raw Life Educator!
Jag finns på info@rawfoodbyerica. se

Kram
Erica

Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

4 Kommentarer

 1. Jin

  Thank you for sharing your journey, including your passion for health and helping others with a healthy lifestyle! How exciting you are joining this larger organization as a coach, I’m sure you will reach even more people with your love and care! Love you always!
  Jin

  Svara
  • rawfoodbyerica

   All because of you my Dear <3 Love you endlessly!

   Svara
 2. Farhia

  Du inspirerar oss väldigt mycket, om du bara visste hur vi uppskattar dig Queen Erica.
  Kram 🥰
  Farhia😘😘😘😘😘😘

  Svara
  • rawfoodbyerica

   Fina inspirerande DU Farhia <3

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »