Lite av varje som hänt!

feb 22, 2021

Idag måndag förmiddag sitter jag och skriver samman recept inför min online workshop på onsdag. Jag boostade mig själv med en chokladmjölk och kreativiteten satte fart!! Idén till en online workshop kom när jag stod i köket en lördagskväll och gjorde choklad med Liv som assistent. Ofta gör jag en grundsats och jag gör olika choklad utifrån den med adaptogener, superfoods, glitter och elixir!!

Jag har många olika chokladformar, är det något jag samlar på så är det just chokladformar. Mitt favoritmärke är Silikomart som jag köper från bagarenochkocken.se.

Karin Björkgren Jones är en inspirerande kvinna som jag mött flera gånger och varit med på hennes podd. Hon sände mig sin senaste bok och nu blir jag verkligen sugen på att ta hand om min hud på ett mer naturligt sätt än vad jag redan gör.

Jag har försökt vara ute i snön och det vinterkalla och för några veckor sedan såg det första lilla gröna bladet spira. Som min kropp längtar efter gröna vilda blad!!

Tills de gröna bladen kommer går jag all in på C-vitamin, känns som kroppen skriker efter just den vitaminen. Det är viktigt att få i oss vår dagliga dos av C-vitamin, främst på morgonen.

Jag gör varje dag någon av de energiövningarna jag lärt mig och hela tiden lär mig av Helena Swane. Ett måste är att följa hennes youtube kanal för energi och balans.

För tillfället har jag två elever som går Raw Life Education på Distans online. Vi hade en workshop i hur man använder torkugnen och vi gjorde lite allt möjligt. Dessa raw bananapannkakor är så lyxigt goda. Med cashewsmör, jordgubbar, kokonötssirap – så gott!!

Det är underbart att vara en del av Ekoappen tillsammans med dessa två härliga kvinnor vars böcker jag hjälpt/hjälper till med som projektledare. En sådan stor ära att få skapat så många böcker själv och sedan ta vidare den erfarenheten att hjälpa andra att förverkliga sina bokdrömmar.

Stockholmsbesöken blir inte ofta men förra veckan for jag till Stockholm för att bubbla in mig i en bokbubbla med Johanna Bjurström, till höger på bilden. Vi passade på att träffa Daniel Ehdin som driver Dr Sannas och många andra roliga projekt/företag. Vi var på en läcker restaurang, veganskt och glutenfritt <3.

Det har varit fetttisdagen och jag delade mitt recept på semlor, som går att göra på fem minuter utan fluffig grädde. Sök ”semla” så hittar du receptet:).

Min bok med fantastiska bilder av Bianca Brandon Cox är på årets bokrean, passa på att fynda så du kan börja göra dina egna fermenterade produkter i ditt kök hemma. Boken är en investering i din hälsa!

En del av sportlovet som var förra veckan tillbringade vi i denna stuga. Vi möttes av vinter och lämnade i vårens tecken. Det känns som det vänder nu! Välkommen våren! I veckan ska jag börja organisera och prova ett menyprogram som ska ge en strålande hud, ett tiotal hälsocoachningar, möten med mina Raw Life elever online, möten i verkligen livet och annat kul står på veckans agenda. Härligt med en ny vecka och nya möjligheter!

Kram

Erica

ps. uppdateringarna på bloggen har blivit mer sällan pga att sedan min hemsida gjordes om kan jag inte uppdatera bloggen från telefonen på samma sätt men snart ska det vara åtgärdat 🙂 och mer inspiration kommer från mig.

Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »