Älskar mitt jobb

jul 14, 2021

Jag älskar verkligen mitt jobb med Raw food by erica och på Holistic Health Academy! Varje dag känner jag en sådan glädje att få sprida och verka för det som är viktigt för mig och som jag älskar och kan i sin tur bidra till en bättre hälsa för mina medmänniskor. Det jag också älskar att jag får leka med likasinnade och att kunna jobba i princip vartifrån jag är bara det finns trådlös internet. I helgen var jag och Liv på vår släktö och det är magi för mig. laddar batterierna till max kan jag lova! Men det är inte så att jag någonsin har semester faktiskt. Jag kan vara ledig men mitt jobb finns alltid med mig och i mig.

Bästa kontoret i min kusins hus, där jag satte upp mitt mobila kontor med massor av sladdar och två datorer, med Liv lekandes på mattan bakom mig är det en ren lyx att få jobba därifrån.

Att kunna coacha och utbilda människor på Distans är en gåva i sådaan tider som det är nu. Raw Life Education på Distans fungerar faktiskt fint, det enda som är jobbigt för mig är att inte kunna bjuda på maten när jag har demonstrationer och pratar recept.

På ön växer och frodas det i ett trädgårdsland med blåbärstry, lila hallon, perfekt mogna super stora hallon, tomater nyplockade från växthuset. Dubbellycka! Som himlen för en sådan som mig som älskar färskt och raw.

Ibland får jobbet hänga med ned till bryggan och ibland får telefonen ligga tryggt på en annan plats. Jag pratar ofta med andra som också är egen företagare och har ett mobilt kontor om vikten av att vara tillgänglig i princip alltid men också lika viktigt att bara stänga av.

När man jobbar online blir det mycket Elektromagnetisk strålning och jag har skydds kort men det bästa är att jorda sig, och vad kan vara bättre att återställa sitt energifält än att ta ett dopp.

När jag växte upp bodde vi nära ett växthus med massor av tomater, så att gå in i ett solvarmt växthus där doften av mogen tomaten slår emot mig tar mig tillbaka till barndomen. Solmogna tomater, varma som vi lägger i en keps med spröda smakrika basilika blad det är så underbart!

Det fick bli min lunch tillsammans med egen odlad mangold från min balkong och avokado. Mmmmmmm….

De första blåbären plockade jag också och blev blå om både tunga och fingrar.
Jag jobbar med Drömkonsulter på Holistic Health Academy och det är så härligt att se att andra också lever sitt drömliv där jobb och fritid varvas i den skönaste mixen.
Kram
Erica

En vän på besök

En vän på besök

Igår kom en vän på besök och jag hade i princip inget hemma i kylen så jag fick vara kreativ med det jag hade. Linda som min vän heter träffar jag ungefär en gång om året. Vi möttes 2006 när vi var praktikanter på Levande Föda gården på Väddö. Sedan dess har vi delat...

Ericas Detox dag på Ekoappen

Ericas Detox dag på Ekoappen

Sommaren är exemplarisk att göra en detox! Det är så mycket lättare när det är varmt ute och du kanske är ledig och kan vila lite extra?Här får du en artikel som jag skrev för Ekoappen om hur du kan göra en detox dag <3På Ekoappen finner du det senaste inom...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »