En vän på besök

jul 17, 2021

Igår kom en vän på besök och jag hade i princip inget hemma i kylen så jag fick vara kreativ med det jag hade. Linda som min vän heter träffar jag ungefär en gång om året. Vi möttes 2006 när vi var praktikanter på Levande Föda gården på Väddö. Sedan dess har vi delat vår raw food resa. Det är så roligt att få göra mat till henne, hon uppskattar det så.

Jag ångade bönor. Hackade mangold från min balkong. Gjorde en sås på kokosgrädde, dijonsenap, kapri, fermenterade rödbetor från Tistelvind tillsammans med kelpnudlar. Sedan snabb rostade jag tamarifrön, vanligtvis har jag alltid dessa raw men nu fick det gå lite snabbt;)

Till efterrätt fick hon en glass jag gjorde på min glass workshop senast. Degen var med jordnötssmör, valnötter, kokos ( riven) och havssalt och fyllningen en vanlig cashewvaniljglass med kakao nibs.

Till frukost fick hon en smoothie på mangold blad mixad med frusen honungsmelon, kokosgrädde, banan och eterisk olja citrongräs från doterra. En ismatcha latte. Och raw torkade bananpannkakor med en salty caramel dadel sylt toppad med kokosgrädde och sötade kakaonibs.

Så roligt att göra raw food och bjuda på till någon som verkligen uppskattar det! Dubbellycka!
Och det är extra roligt att vara kreativ med det som jag har hemma 😉

Kram

Erica

Älskar mitt jobb

Älskar mitt jobb

Jag älskar verkligen mitt jobb med Raw food by erica och på Holistic Health Academy! Varje dag känner jag en sådan glädje att få sprida och verka för det som är viktigt för mig och som jag älskar och kan i sin tur bidra till en bättre hälsa för mina medmänniskor. Det...

Ericas Detox dag på Ekoappen

Ericas Detox dag på Ekoappen

Sommaren är exemplarisk att göra en detox! Det är så mycket lättare när det är varmt ute och du kanske är ledig och kan vila lite extra?Här får du en artikel som jag skrev för Ekoappen om hur du kan göra en detox dag <3På Ekoappen finner du det senaste inom...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »