Agenda

Agenda 2017

Individuell Coachning

Du kan med Ericas guidning och coachning få raw food skräddarsytt för dig. Får du inte raw food till att fungera i ditt liv, har du tusen frågor, behöver du hjälpa med struktur över din mat, få stöd och hjälp med fallgropar som kan uppstå? Eller något annat kring raw food som just du vill ha stöd, tips, råd från Ericas långa erfarenhet av raw food?

Kostnad: Individuell coachning, 1050 kr.

Kontakt: info@rawfoodbyerica.se

Matlagningskurser

Vill du ha en privat matlagningskurs i ditt hem? Erica kommer hem till dig för att lägga upp en meny plan för dig (och för din familj om du lever i en familj). Där får du chans att själv prova på hur det är att tillreda raw food, och vi kan special anpassa kursen efter dina behov och önskemål.

Du kan även boka Erica för en tjejkväll, möhippa eller företagsevenemang.

Kontakt för mer information: info@rawfoodbyerica.se

Skafferikonsult

Vill du få hjälp med att städa ut kyl, frys och skafferi och få hjälp med att bygga upp ett nytt hälsosammare skafferi där hemma? Erica kommer hem till dig och ni går igenom det som finns, vad som kan städas bort, ersättas för att få en nytt bas utbud hemma vid. Nyckeln till att göra hälsosammare alternativ är just att ha ingredienser och råvaror hemma för att kunna göra goda och nyttiga alternativ!

Kontakta Erica för mer information: info@rawfoodbyerica.se

En Kickstarta vecka med start 4 maj som kommer att bli webbaserad

Kickstarta med mig till våren!

Innan påsk så kommer fasta.. Eller? Nu börjar vi moffa semlor redan på annandagen för att glömma av den viktiga fastan och så undras det varför kilon kryper på… En fasta kan vara en kickstart på något nytt, en fasta kan vara lite för tufft att göra i en vardag, när man endast får dricka juicer. Kroppen och energin går ned på sparlåga men med en kickstart boostad med superfoods får kroppen chans att resetta, få ny energi och ladda på nytt.

Det startar en grupp torsdagen den 4 maj.

Varför en torsdag? Jo, det är oftast dag 3 och 4 som kan vara tuffast, därför är det bra att dessa dagar infaller på en helg då du förhoppningsvis har möjlighet att ta det lite lugnare och ta hand om dig. Vila, ta varmt bad eller dusch, göra lugna promenader, stretcha, dricka ingefärsvatten och annat som gör att din detox och kickstart så bra som möjligt.

Detta får du:
För 995 kr ( företag tillkommer moms) får du:
* boken Kickstarta signerad och skickad till dig.
 * Individuellt coachning samtal med Erica 1 tim ( ord. pris 850 kr) via telefon eller skype
* Förberedande mail innan kickstarten, coachningsmail under tiden, och hur du avslutar och börjar efter din kickstart.
* Du mailar in frågor under kickstarten, vilka jag besvarar livesändning som publiceras i vår stängda Facebook grupp dagligen under kickstarten.

Det är begränsat till 20 personer och första datumet är med start den 4 maj. Vidare kickstart grupper blir i maj och juni, maila mig om du vill ha förhandsinfo så fort jag har datumen klara för maj och juni. Maila mig på info@rawfoodbyerica.se för att anmäla dig eller om du har frågor.

Lördagen den 22 april i Göteborg  HELDAGSINSPIRAITONS KURS I GÖTEBORG  på Happy M Kitchen – !


MAJ – 100 % i 100 dagar eller 50% i 50 dagar,  Vi kör förra sommarens utmaning också i sommar 2017!

Här är sommarens utmaning för dig som vill göra ett ”big jump” för din hälsa! Vi börjar den 24:e maj och avslutar den 31 augusti, men du kan hoppa på när du vill under tidsperioden!

Jag har tänkt länge att det var ett bra tag sedan jag var 100 % raw över en längre tid- efter att varit gravid och ammat har jag bjudit in lagad mat i en större utsträckning än förut och nu vill jag känna den riktigt råa känslan igen. Jag vet hur svårt det kan vara att äta och leva 100 % raw under en längre tid och trots att man har gjort en överenskommelse med sig själv kan det vara lätt att falla/ bryta det. Med mig som ger daglig inspiratör och de andra som också antar utmaning och väljer raw får du stöd, inspiration, tips och även recept ( dock inte recept för de 100 dagarna, men recept finner du lätt i mina böcker).
Känner du att 100 % i 100 dagar låter för övermäktigt blir detta ändå en utmärkt inspiration för dig att komma igång och hålla dig på en 50% nivå i 50 dagar eller, i hur många dagar du väljer att göra.

Detta är utmaningen är för dig som aldrig testat raw food, har provat litegrann eller redan lever med mycket raw food!

Med en grupps stöd så går allt så mycket lättare, smidigare och man är inte ensam om att vara lite annorlunda på grill partyt, släktkalaset eller i andra sociala sammanhang. Med  tips och tricks samt recept blir du ”matad” med inspiration, för att du ska kunna ”go raw your way” och att du kommer in i din raw food vardag.
——–
Du får ett dagligt mail med inspiration/recept/tips/ hur du möter den sociala tillvaron med raw food/ annat rawfoodnyttigt i din inkorg varje dag.
Du får tillgång till en låst Facebook grupp där du kan möta andra som antar utmaningen och äter raw. ( har du inte Facebook kan du skapa ett konto eller så får du endast email sänt till din inkorg, vilket räcker som inspiration)

På facebook kommer tidigare elever på Raw Life Education finnas och svara på frågor och även jag samlar in vissa frågor och besvarar i mailform.

———-
399 kr för hela perioden.  (299 för 50 dagar)

Gör så här:

Sänd ett email till info@rawfoodbyerica.se med ditt namn och din email samt ditt användarnamn på Facebook, så kan jag bjuda in dig till gruppen. Du får ett bekräftelsemail hur du betalar in och annan info. När vi kan se din betalning registreras din email till utskicket och du bjuds in till Facebook gruppen.

Go raw your way,

Erica

——
Fördelarna med att gå raw:

Lugnare mage
Stabilare blodsocker nivå
Du hittar din naturliga vikt
Lenare hud
Mer glänsande hår
Klarare ögon
Mer klartänkt
Bättre sömn
Piggare och dunder mycket energi

16-18 juni Mossagårdsfestivalen i Veberöd, Skåne

läs mer här!

Raw Life Education


Aktuella datum för sommaren 2017:
Första tillfället 28 juni – 2 juli
samt
Andra tillfället 2- 6 augusti

maila mig på info@rawfoodbyerica.se för mer info!

Detta blir den enda starten 2017. En ny utbildningsstart planeras till 2018.

13 – 16 juli Raw food festival  på Mundekulla, läs mer här


Raw food <3 Yoga retreat 11-14 augusti på Borntorpet med Erica & Samanmäl dig här

Häng gärna med i vårt facebook event

Erica bjuder in dig i raw food:ens magiska värld och delar med sig av din passion för den rena, glada maten. Tillsammans kommer vi prata om raw food; vad det gör för dig, hur du kan börja i din egen takt med raw food och varför raw food är mer en livsstil än bara ett sätt att äta och mycket mer.

Sam Aziz förgyller dina morgnar med yoga och mjuknar av eftermiddagen med yinyoga eller meditation. Sam har sin bakgrund i ashtangayogan men är även inspirerad av andra yoga stilar. Yogan som Sam lär ut är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande.

Maten som serveras under retreatet är endast raw food och blir en blandning av vilda gröna blad, superfoods, läckra desserter och goda maträtter.

För att läsa mer om raw food och Erica besök hemsidan, www.rawfoodbyerica.se

I år är vi väldigt glada att kunna erbjuda ett fyra dagar långt retreat – de erfarenheter vi har burit med oss från tidigare Silent Awakening Retreat, är att efter tre dagar ha deltagarna verkligen landat i sig själva, yogan har kommit in i kroppen och raw food har börjat verka på cellnivå och sen få vara kvar i den bubblan en extra dag för att få med sig största behållning är en gåva. 

Raw Silence 5- 8 oktober – Tyst meditations retreat med Raw food – Mithila & Erica läs mer här.

 

Kate Magic superstar kurs 20-22 oktober

Anmäl dig här

The Superstar course is spread over three days, and carries on from where the Advanced Course leaves off. In this course, we will cover all the really fun advanced chef techniques. We expect that participants already have a good working knowledge of raw food theory and practice.

Including

 • Multi-layered savoury dishes including pizza, lasagne, sandwiches and shepherd’s pie
 • Decadent desserts including truffles, candies, triple-layer cakes and Irish moss
 • Ferments – kefir, kombucha, sauerkraut, seed cheese
 • Elixir drinks
 • The politics of food and the regulations surrounding the health food industry
 • A discussion session on bringing more magic into our lives

Stay tune för mer inspiration som kommer att hända under 2017 via bloggen och inspirationsbrevet!

Bli din egen hemma raw food kock 4-5 mars i Stockholm!

Kom med på en helg där du får grunderna i hur du själv kan bemästra ditt kök med raw food.

Jag har i samarbete med Bontravel satt samman en kurs där du får kunskap, tekniker och det du behöver för att själv komma igång att tillreda raw food hemmavid. Du bjuds in i raw food livsstilen och du kommer att lära dig att raw food okomplicerat, roligt, vackert och GOTT!

Läs mer och anmäl direkt via denna länk!

Kom med på två dagar fyllda med allt du behöver veta för att komma igång och blir din egen raw food-kock! Vi tillreder, smakar, äter och skapar raw food tillsammans i Urban Delis Matstudio! Du får även en inblick i raw food som livsstil och hur du kan tillämpa det i ditt liv.

Kursledare Erica Palmcrantz Aziz är Sveriges okrönta raw food-drottning med ett flertal storsäljande böcker i bagaget. Hon håller kurser och föreläser om raw food, och brinner för att inspirera människor till en hälsosammare livsstil. Hon driver också den populära bloggen Raw food by Erica.

Innehåll
 • Vilka redskap behöver du i ditt raw food kök
 • Bygg ditt raw food skafferi – råvaror och ingredienser
 • Kortfattad näringslära
 • Kunskap hur du skapar olika raw food rätter
 • Vad är detox och hur kan du göra det på hemmaplan
 • Ekologisk hygien
 • Superfoods för superkrafter
 • Raw food som livsstil
Info om kurser:
Datum: 4-5 mars
Plats: Urban Deli, Luntmakargatan 25, Stockholm
Tid: 09.00 – 16.30 båda dagarna
Pris: 2 795 kr

Önskar du anmäla dig till kursen mejlar du ditt namn, adress och telefonnummer till matilda.bergfeldt@topphalsa.se så får du en bekräftelse på mejlen.

Vad ingår:
 • 2 dagars föreläsningar
 • Kursmaterial
 • Praktiska övningar
 • Alla nyttiga mål båda dagarna
 • Diplom

24-26 mars – Mama på Rymmen med topphälsa!

Ta chansen och häng med på tidningen mamas temahelg ”mama på rymmen” med träning, hälsa och välmående i fokus. Vi tränar roliga pass, övar på löptekniken med Jessica Didrikson från Runday, tränar funktionell styrka med Maria Wigbrant, yogar med Camilla Bonnicel i lugn atmosfär med utsikt över Stockholms skärgård och lyssnar till inspirerande föreläsningar. Dessutom njuter vi av god mat, badar badtunna, umgås och träffar nya vänner. Under helgen håller raw food-drottningen Erica Palmcrantz Aziz workshop där vi lär oss laga enkla och hälsosamma mellanmål som vi sedan smakar på.

Vi ser fram emot en härlig träningshelg tillsammans med er 

Här är mina vänner i Kroatien som anordnar Raw food kryssningar på en yacht bland öarna och det turkosblå havet, helt magiskt….

Dear Raw Vegan Food Friends,

Our epic raw vegan cruise is happening again!
June 24th – July 1st, 2017
August 12th – 19th, 2017

Read more on this link.

Look att this videoclip from previous year.

We would like to invite you and your dear ones to come and join us on one of them. Part of our agency’s mission is to help connect the like-minded people from all over the world, and spread this valuable knowledge and teach people about the benefits of healthy, organic raw food eating. Hope  you can come and enjoy truly unique and rejuvenating cruising holiday experience with us. This year, besides having the top class lifestyle coach Jesse Bogdanovich and his partner Reny who is also raw food and the certified yoga teacher, dr. Ruza Bogdanovich, doctor of Naturopathy and Nutrition, we have also the most famous Croatian Raw Food Chef, Mr. Darko Juric who is the ‘Art of Raw’ founder, and makes delicious and gourmet raw meals. Included are also wellness massage therapies and daily yoga classes and very interesting lectures.

For more info you can also check our special web page dedicated to the Raw Food Cruise