Raw food by Erica

rawfoodbyerica002

 

Bakgrund

Hej och välkommen till en värld av raw food!

Eller så kan jag säga hej och välkommen till din raw food resa. Raw food tar mig på en resa inom mig själv varje dag.  Jag började med raw food utan att veta vad jag gav mig in på(det låter kanske som det var något dåligt men tvärtom). 2005 steg jag in i min kusins kök och överväldigades av 40 kilo apelsiner som låg på deras bänk, solmogna avokados, purröda tomater och ett skafferi med bara nötter, frön och torkad frukt. Från en dag till en annan bytte jag ut min vanliga kost mot en 100 % raw food kost på enbart ekologiska och närproducerade råvaror. I 10 veckor bodde jag hos min kusin och hennes familj i en by utanför Los Angeles, Kalifornien, och åt, levde, arbetade och andades raw food. Raw food flyttade in i mitt hjärta och kropp för att stanna.

Hur lever jag med raw food?

Raw food för mig har blivit mer ett sätt att leva än bara ett sätt att äta. Samtidigt som jag gör de bästa valen för mig själv, blir det även det bästa jag kan göra för att bevara vår värld som en magisk plats.

Min tanke med raw food är att följa det som känns bra och rätt för mig i detta nu. Mat är till för att stärka oss och ibland kan det vara för mig att välja ett varmt och tillagat mål mat. Jag känner att istället för att panikartat hålla fast vid en 100-procentig raw bild av mig själv vill jag att maten ska vara ett verktyg i mitt liv som ger mig kraft, mod och förmågan att vara mer inkännande.

Vad har raw food gett mig?

Raw food har hjälpt mig att balansera mitt blodsocker, lugna min krånglande och uppblåsta mage, få massor av energi, få en ökad flexibilitet i kroppen, få och bibehålla min naturliga vikt, få en lenare hud, smakupplevelser, bli gladare och komma mer i kontakt med mitt hjärta. Från dag till dag är det nya saker som just kosten ger mig. Du som utövar och lever med yoga känner säkert igen – att din practice är individuell för varje dag – och precis så är det med raw food för mig.

Vad är Raw food by Erica?

Raw food by Erica kom till för att jag ville sprida magin i raw food till andra människor utan pekpinnar och rädsla för att göra fel. Jag vill istället visa hur vi kan leva i överflöd, glädje och uppleva det som är, med större närvaro. Jag inspirerar människor att hitta sitt sätt att äta mer raw food genom Raw Life Education (En utbildning där du kan använda verktygen du får till att bli raw food inspiratör, raw food kock eller på något annat sätt använda dem till att sprida raw food livsstilen), föreläsningar, event och genom att skriva böcker. Nu får du tillfälle att följa mig och min värld av raw food på min blogg! På hemsidan hittar du e-böcker, prenumerationer av matrecept, webbshop och mycket annat kul! Häng med och se hur du kan få mer energi, livskraft och välbefinnande i ditt liv!

Erica
Long live life!

 

Kontakta Erica för förfrågningar om samarbeten, uppdrag, workshops eller föreläsningar. info@rawfoodbyerica.se

Tidigare har Erica gjort:

receptutvecklare för redaktionellt och kommersiellt bruk

Författare

Föreläsare/ inspiratör/ utbildare

Workshops för privatpersoner och företag

Krönikörskrivare

Individuell coachning

Bloggare/ instagram/ facebook

Trendbevakare och analytiker

Produktutvecklare – med råvaror, produkter, förpackningar, texter etc kring hela koncept

Grundare Palmcrantz Institutet och varumärket Raw food by Erica

 Grundare och huvudlärare på Raw Life Education

Namn: Erica Sofie Pedersdotter Palmcrantz Aziz.
Bor: Nya Varvet, Göteborg.
Födelsedag: 1 september (1977).
Familj: Min man Sam och våra döttrar Saga och Liv. Tjocka släkten och underbara vänner.
Favoritdryck: Källvatten och svag för jasminete.
Favoritmat: Avokado, gurka, groddar och surkål.
Gillar att: Vara i naturen, krama träd och min familj, skapa med raw food.
Bästa film: Pianot och Avatar.
Bästa lästa bok: Det finns många… Men en som talade till mig var Alkemisten av Paolo Coelho. Bästa raw food boken som jag läser om och om igen är ”Concious Eating” av Gabriel Cousens.
Lyssnar på: Saga och Livs småpratande, mixerljudet och en skiva som alltid gör mig varm och lugn är Silent Awakening av Tina Malia.
Vill: Leva livet levande!
Long Live Life: Att äta raw food är att hylla mig själv varje dag, att ge mig själv och jorden det allra bästa. Tillsammans är vi starka och varje människa har potential att leva sitt liv till fullo – raw food kan ge dig kraften.
Slutar aldrig förundras över: Solen som alltid går upp varje dag och sprider sina strålar och att denna nya dag kan ge varje människa tillfälle att leva livet så levande som möjligt. Den eviga cykel av soluppgång och solnedgång ger mig tillit och tro till livet – och GLÄDJE!

 

Mina flickr bilder
Bilder

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »