Nyhetsbrev 4 maj 2010

maj 5, 2010

Ge dig själv utrymme

Fulländad skönhet

Fulländad skönhet - precis som du


Enkelt är det att vara ”uppkopplad” ständigt och jämnt, umgås med människor, läsa, kolla på tv eller andra saker.
De kanske är roliga och givande saker vi är upptagna med men lika viktigt är det ändå att ge dig själv utrymme för nya frön att bli sådda och låta gro. Detsamma gäller för kroppen. Låt kroppen få vila ifrån mycket mat – ät lätt under några dagar, frukt & grönt. Var nyfiken och se vad som infinner sig i det utrymmet som annars var fyllt av att mat. Se också hur kroppen reagerar – kanske blir det så att du får mer energi fast du inte äter så mycket.
Så nya frön hur du vill få maximal energi i livet!

Mundekullas Vilda smoothie

På tredagars inspirationskursen på Mundekulla gav vi oss ut i naturen för att komponera vår egna vilda smoothie!
Det blev en kraftfull blandning av :Rölleka blad, surblad, maskrosblad, nässla, kirskål, smultronblad, groblad, björkskott, hallonblad. Alla de olika bladen mixade vi med vatten och honungsmelon till en krämig smoothie. Smoothien kan även mixas med banan för att blir ännu mer krämig!

Raw Fairtrade i Hansa huset, Malmö Stad

på lördag kl.12, 13, 15 visar Erica  hur du kan göra en helt raw, fair bananpaj! Kom förbi!

Jordgubbssåsen är godkänd:)

Jordgubbssåsen är godkänd:)

Vårens inspiration i raw food

9 maj är det även en raw inspirationskurs på Må bra Hälsobutiken i Malmö, fåtalplatser kvar – se www.rawfoodbyerica.se. På hemsidan finns även info om kommande kurser i vår runt om i Sverige.
23 maj vårens enda inspirationskurs i Göteborg
29 maj Jönköping, dessertkurs
30 maj Norrköping, heldagsinspiration
31 maj på Balansyoga, dessertkurs
5 juni Järvsö Zoo, heldagsinspiration
13 juni Spelabäcken, heldags inspiration
Händer i Sommar med Raw food by Erica
Mossagårdsfestivalen 19-20 juni
Raw midsommar på Kroppefjäll 25-27 juni
Kvinnofestival på Mundekulla 2-4 juli
Råkostfestival 30 juli- 1 augusti
Nolia mässan i Piteå 7-15 augusti
Malmöfestivalen 20-22 augusti
Och Erica kommer finnas på Ängsbacka för fyra dagar med Gabriel Cousens 11- 15 juli, www.clearlife.se
Vi ses någonstans i Sverige!
Erica
Long Live Life

Ett år sedan

Ett år sedan

Det var ett år sedan jag uppdaterade bloggen på riktigt känns det som.... Min raw food guru Gabriel Cousens sa en gång till mig - "Give it for seasons". Allt behöver fyra årstider för att riktigt landa och det stämmer så väl. Så många gånger jag kan se tillbaka på...

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt,...

Sista inspirationsbrevet

Sista inspirationsbrevet

Det var flera månader sedan, närmare sex månader sedan som mitt senaste inspirationsbrev kom ut. Här kommer det ett, som troligtvis kommer bli det sista för en tid, kanske för alltid. För nästan exakt ett år sedan var jag med om en cykelolycka där jag fick en...

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »