Purpurplattan- för ny energi!

aug 17, 2010

Jag har egentligen shoppingförbud det här året ( ingen nolltolerans men jag ska tänka flera gånger innan jag köper något och om jag verkligen BEHÖVER det) men det är så mycket lättare att handla något på internet. Det liksom av bara farten. Och jag ställde mig frågan behöver jag en purpurplatta, som en tjej tipsade mig om på retreatet med Gabriel (som också hette Erica). Och jag det behövde jag! En till mig och en till lilla prinsessan.
Purpurplattan används för att allmänt få bättre energi och välmående. Sätts i halsband runt halsen, eller kan också läggas i bh:n.
När paketet kom med posten blev jag jätteglad över mina purpurfärgade änglar. Jag satte en i ett halsband och satte den runt halsen på Saga. Inte ville hon ha den på sig. Vi tog av den för att hon skulle bekanta sig lite närmare med ängeln, utan att ha den runt halsen. Hon höll den en stund i handen, gick sin väg och slängde sin ängeln i gräset någonstans….. Så jag får väl gå runt och leta efter de grönaste och fräschaste tuvorna, efter ängeln ska ha förmågan att ”pigga” upp växter och gräset;)!
Det finns inga kände risker med purpurplattan.se
Läs mer om purpurplattan.
Mikaela kommenterade så här på facebook, när jag nämde där att jag köpt en purpurplatta:
”Stora purpurplattor är också bra mot huvudvärk och magknip. Bra att lägga på magen för att få tex ryggvärk att ge med sig. ställer man ett glas källvatten som smakar järn i ca 30 min på plattan neutraliseras smaken och det går att dricka. Bra är också att ställa matkassen 20 min på den när man handlat. ?”
Så behöver du en purpurplatta vet du vart du ska vända dig? Förresten hur vet man om man behöver en eller inte? Jag tror ändå att alla behöver ett skydd mot strålningen som virvlar omkring i luften. Och äter man mycket raw food så kan du ha med dig att du är nog lite extra känslig för energier…

Angels for my protect

Erica
Long Live Life1

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Vem säger nej till en macka? Något jag alltid varit svag för och fortfarande kan gilla helst nu när det blir kyligare och kroppen behöver mat med lite mer substans. Min kost består vanligtvis minst 80 % raw mat, så jag är så glad att Marta, som jag träffat på en Raw...

Ta en paus

Ta en paus

Sometimes I loose my way but I always know that I will come back home. During my 15 years with raw food I have found my way how food can assist me in my life process of remembering who I am, what I came here for and how I can live my life in joy and love. In...

Flow Summit 2021

Flow Summit 2021

Internationella och skandinaviska inspiratörer sammanstrålar i årets online-event Det är en otroligt stor ära att få vara en del av årets Flow Summit! Där får jag dela min helhetssyn på hjur maten påverkar body, mind, spirit och hur du kan bjuda in mer raw food i ditt...

4 Kommentarer

 1. Sanna

  Fina grejer, min laptop står sedan flera år på en stor platta och en liten ängel har jag på nyckelknippan 🙂

  Svara
 2. Erica

  Jag har även precis köpt ett bälte som också hjälper just detta, som Shanti Cousens lånade ut till mig. Jag har använt det när jag reser och känner en enorm skillnad, också när jag sitter många timmar framför datorn, se länken: http://www.tachyon-energy-products.com/externals/ultra_disks.htm

  Svara
 3. Erica

  En ofullständig granskning…..Ja, tyvärr saknas den grundliga forskningen som i andra fall kan förekomma…
  vad jag vet har många mått så mycket bättre med raw food komplement i sin kost, och för mig stämmer det väl in på.
  De som är nyfikna prova och se hur ni själva upplever att äta denna kost… Den egna erfarenheterna är den största forskningen…
  Kärlek till allt och alla!
  Erica

  Svara
 4. Emma Söderberg

  Hej Erica! Det är trevligt att du kommenterat min granskning. Men jag kan inte låta bli att undra hur det kommer sig, att du inte bemöter kritiken mot ditt förespråkande av denna bluffprodukt.
  Angående själva kosten så håller som sagt de flesta med om att frukt och grönsaker är bra för oss att äta. Men att äta 100 % raw food medför vissa risker som den rörelse du tillhör alltför ofta tonar ner eller ignorerar. Och flera inom rörelsen hävdar att raw food kan bota svåra sjukdomar som cancer och aids. Vilket jag önskar vore sant, men det är det inte. Jag är inte ensam om att vara bekymrad. Min förhoppning är att du, som är en av landets främsta raw food-förespråkare och en förebild för många, tar den oron på allvar.
  Med vänliga hälsningar
  /Emma Söderberg

  Svara

Trackbacks/Pingbacks

 1. Raw Food – en ofullständig granskning | Vetenskap och Folkbildning - [...] bland annat skrivit böcker, hon föreläser och säljer ett antal egna raw food-produkter. I detta blogginlägg förespråkar Erica användande…
 2. learn how to bartend - learn how to bartend... Purpurplattan- för ny energi! | rawfoodbyerica.se...

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »