Månadens utlottning – Mitt nya Raw food kök

mar 26, 2016

IMG_5957.JPG
Boken ”Mitt nya Raw food kök” är som en raw ”rutiga kokboken”. Vad kan passa bättre att vinna den inför sommarens utmaning 100 % i 100 dagar? Skriv i kommentaren varför du vill vinna en bok fullknôkad ( som vi säger i Göteborg) med 250 recept för raw food året runt.
 

Hjärtan på kaka

Hjärtan på kaka

Det är så mysigt när Liv är med mig i köket! Hon älskar att göra hjärtan på en kaka. Jag gjorde denna Jordgubbs rawfood cheesecake, speciellt med denna kaka är att jag använder kakaosmör istället för kokosolja, som gör att den få en mjuk skön smak och håller ihop lite...

Lite av varje juice

En juice med lite av varje som finns i kylen smakar kanske inte jätte gott men gör jättegott för kroppen. Jag hade fem ledsna morötter, halv dassig sallad och vattenmelon skal. Allt åkte ned i mixern och silades genom en nötmjölkspåse. Det blev 8 dl juice! Kom ihåg...

Rosmylk

Rosmylk

Rosbladen är så rosa och vackra vid havet. Jag plockar de i en påse och tar hem. Lägger i en smoothie, pryder en sallad eller gör ros mylk. 1 msk cashewsmör med 2,5 dl ljummet varmt vatten, och 2 tsk honung med en näve rosblad. Mixa. Mmmmmm Kram...

Bli med valp

Bli med valp

Bli med valpSå blev vi med valp! Kanske därför jag ser lite trött ut på bilden… Men oj vilken kärleksbomb som kom till oss, den långhåriga dvärgtaxen Ronja! När hon bara somnar på mitt bröst och lugnet sprider sig, det är en ny slags lycka jag fått uppleva och får mig...

Rabatt kod Alive foods/ Bara Bra Mat

Rabatt kod Alive foods/ Bara Bra Mat

På bilden ser du två av mina fina Foodie Friends! Marie Butler Andersson och Thim Bohm på Maries release party för boken Happy Me, som jag var med och skapade. Thim och jag har känt varandra i över 12 år och vilken sjukt rolig resa vi har haft tillsammans. Thim stod...

54 Kommentarer

 1. Mia Jigliden

  Jag skulle så gärna vilja vinna boken för att jag är nyfiken på raw food! Att våga testa något nytt, gå utanför min comfortzon. Min kropp, inuti behöver nog en fejslift. Jag tänker att nu är jag 51 år, och då ska jag göra mer av sådant sådant som jag tycker verkar roligt, inspirerande! Alltid lika intressant när inspirationsbrevet finns i mejlboxen.
  Glad påsk?

  Svara
 2. Andreea

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna för jag behöver verkligen inspiration..jag gör alltid samma raw food-rätter/bakverk och behöver komma vidare;) Jag är gravid med tredje barnet och vill gärna äta bra saker som är bra för mig och bebisen och för hela familjen. Vänliga hälsningar Andreea.H

  Svara
 3. Robert Jarl

  För att jag vill ha mer raw food här hemma, tyvärr är inte alla lika entusiastiska som jag. Med 250 recept i ryggen är det lättare att hitta en väg till varje familjemedlems hjärta.

  Svara
 4. Malin Holm Roos

  Jag vill vinna den för att få tillgång till underbara recept som kan få mig att komma ur de ekorrhjul jag hamnat i av stress, dålig eller ingen mat alls. Jag vill hitta tillbaka till lyckan och kärleken till mat. Känna samma inspiration som du sprider i dina månadsbrev, fast varje dag.
  Tror den boken hade hjäplt mig mycket på vägen mot att vara snällare mot mig själv.

  Svara
 5. C Nordström

  Jag vill vinna din nya bok därför att jag alldeles nyligen blivit ensamstående mamma med en liten kille, vi bor på landet och står inför att påbörja en ny livsfas med sunda vardagsrutiner – din kunskap och näringsspäckade recept skulle definitivt ge oss nya ingångar till hur vi ska äta näringsrikt och boosta kroppen (jag upplever att min son har näringsbrist och jag vill så gärna hitta nya sätt för oss båda att äta på).
  I kärlek

  Svara
 6. Nina

  Vinner den gärna och låter den få bli min bibel att botanisera i, luta mig mot och inspireras av och, framför allt, hålla min fokus på… under sommaren och framåt. Tack ?.

  Svara
 7. Nina

  Vinner den gärna och låter den få bli min bibel att botanisera i, luta mig mot och inspireras av och, framför allt, hålla min fokus på… under sommaren och framåt. Tack!

  Svara
 8. Carmen Strömblad

  Jag önskar inspiration för att återigen ta tag i mina rawfood- ambitioner för mig och min familj! Hitta tillbaka till en sundare livsstil för att må bättre!

  Svara
 9. Caroline

  Jag har bestämt mig för att testa paleo och detta skulle vara en perfekt start för mig att börja!

  Svara
 10. Anneli Nilsson

  Hallå där! År 2016 är hälsans år för mig, och jag har hunnit med ett tremånaders kostprogram enligt isometoden/LCHF. Nu i påsk har jag anmält mig till RunAcademys löpträningskurs, och jag önskar mig
  ytterligare en KICK på kostsidan. Planerar att gå en kvällskurs i Raw Food, och vad passar bättre än en en kokbok till efterarbetet till den kursen? Önskarmig din nya kokbok och håller tummar och tår för att turen ska stå mig bi!! TACK på förhand! Kram, Anneli N (070-5528844)

  Svara
 11. Terhi Korhonen

  Jag skulle verkligen vilja/behöva vinna den här boken för att få en liten push till att ta tag i min hälsa.

  Svara
 12. Lisa Amundsson

  Är ny i denna underbara RAW-värld behöver därför mycket vägledning och inspiration för att hitta nya härliga recept och därför skulle denna bok vara en bra källa för mig.
  MVH
  Lisa A

  Svara
 13. Johanna Göransson

  Åhhh!!!! Känns som att det är just precis den boken som jag har gått o längtat efter <3 Nu kan mitt rawfoodliv bli komplett = Kärlek <3
  Kram/Johanna

  Svara
 14. Maria Busby

  Passar mig väldigt bra just nu. Jag har varit nyfiken på rawfood ett tag. Jag har precis börjat med ditt treveckors program och känner att det här verkar bra. Jag är sen två år tillbaka vegan. Hoppas, hoppas. ….

  Svara
 15. Elin

  Åh! Jag vill vinna denna boken för att jag är i början av mitt raw food-liv. Börjar att anamma raw food mer och mer och vill absolut fortsätta med det, och att ha en ”rutiga raw food-kokboken” i mitt studentkök vore ju en dröm!

  Svara
 16. Christina Grossi

  Då jag detoxar en dag i veckan sedan en tid tillbaka skulle detta vara det Optimala komplementet i 100 dagar wow ?

  Svara
 17. Ingela

  Jag hoppas vinna boken för min kropp vill ha raw food och då jag hittills inte kunnat anmäla mig till någon av dina workshops vore boken det näst bästa.
  Håller tummarna för mer kunskap och mycket inspiration???????

  Svara
 18. Lise-Lotte

  Jag älskar raw food och vill komma till punkten då jag äter bara eller nästan bara raw, men tappar ofta inspirationen någonstans på vägen. Dina fina böcker hjälper mig att hålla rätt kurs och den här verkar följa de andras spår! Ett måste i mitt kök! ???

  Svara
 19. Elisabeth Johansson

  Men ååå vad jag vill ha den boken! Behöver fler rawfoodrecept snarast och Erikas är alltid väldigt goda!

  Svara
 20. Lena Kuismin

  Försöker att så sakta gå över helt till Rawfood, då min kropp mår bäst av det. Men ibland tryter inspirationen, en bok med Rawfood vore kanske en start till övergång 🙂

  Svara
 21. Johanna Malmsten

  Hej Erica! Just nu skriver jag en liten uppsats i skolan ( Näthandel på ASTAR i Helsingborg) om dig och hur du inspirerade mig till att våga göra förändringar i min kost men det ändrade inte bara kosten, det ändrade hela mitt liv! Jag har fått bukt på min läckande tarm och magen mer i schack. Tack för dina enkla men helt underbara recept och fantastiska bilder! Det vore superkul att få vinna din senaste bok för att få utvecklas ännu mer! Jag praktiserar hos Nettan på RAW I Helsingborg och jag känner att till sommaren testar jag att gå RAW 100% i 100 dagar!!! ?

  Svara
 22. Nina Lundmark

  Ett stöd och en bas. För att ta steget fullt ut behövs många bra tips och recept. Något att luta sig emot för att ”Go raw”!

  Svara
 23. Martina Holik

  Min rutiga kokbok original,
  känns just nu så banal.
  Jag behöver en modernare version,
  så att jag kan ändra min matvision!

  Svara
 24. Charlotte Malte

  Fordi jeg elsker raw-food, men jeg kunne godt bruge mere inspiration. Jeg har allerede en af dine andre bøger og den er bare den bedste!!
  Måske kan jeg også lokke mere rew-food i min familie på den måde ?

  Svara
 25. annika erixon

  Jag skulle helt enkelt bli överlycklig om jag vann boken så att mitt framtida rawliv blir enklare att uppnå 🙂

  Svara
 26. Mikaela Stenhill

  Jag skulle vilja vinna boken. Just nu kämpar jag med att lägga om mina kostvanor och letar inspiration över allt. Detta hade varit pricken över i.

  Svara
 27. Johanna

  Åh denna skulle jag glädjas att vinna! Jag försöker lära mig mera om rawfood och förändra kosten för att bidra och stärka min egen och min familjs kropp och hälsa. Jag var ett ovanligt syndrom som kallas Ehler-Danlos och ser utmaningarna som en möjlighet att lära mer om vad som sannerligen är närAnde! ??

  Svara
 28. Carl houbaer

  För att jag älskar allt du gör. Du inspirerar mig så mycket i dina varor är sååå fina! Plus att jag tror det vore bra om fler män vågade gå framåt och visa att de älskar råd!

  Svara
 29. Carl houbaer

  För att jag älskar allt du gör. Du inspirerar mig så mycket och dina varor är sååå fina! Plus att jag tror det vore bra om fler män vågade gå framåt och visa att de älskar råd!

  Svara
 30. Carl houbaer

  För att jag älskar allt du gör. Du inspirerar mig så mycket och dina varor är sååå fina! Plus att jag tror det vore bra om fler män vågade gå framåt och visa att de älskar RAW!

  Svara
 31. Alexandra

  Wow, låter ljuvlig! Skulle vilja vinna den, då jag äter mkt vegan & rawfood, och skulle behöva mer inspiration och kunskap för att ge bra mat till min 6mån bebis,som framöver kommer att äta mer riktig mat (inkl amning). Så att han får bra matvanor från början, rent&näringsrikt.tack!

  Svara
 32. Anne-Li Jönsson

  Skulle bli så glad om jag vann den. Roligt att lära mig mer om Rawfood och sen få ge den till min dotter som har IBS .Så kan vi äta Rawfood båda två och peppa varann.? Det kan behövas i bland när man inte har orken och lusten ?

  Svara
 33. Annica

  Skulle så gärna vilja vinna din bok.
  Du inspirerar mig till ett bättre liv. <3 <3 <3
  Det var genom din första bok som jag upptäckte rawfood.

  Svara
 34. Ulla Troeng

  Våren är en extra bra tid att göra en omstart, att besluta sig för att äta hälsosammare, mer raw, mer motion, mer yoga, mer uteliv. Liksom naturen förnyar sig vill jag förnya mig igen och vad är då bättre än att hämta inspiration från din nya bok

  Svara
 35. sabina

  Denna Rawfood bok känns klok. Jobbar natt och kroppen har fått fnatt. Önskar vinna och inspiration till balansen finna.

  Svara
 36. Malin Edman

  Jag skulle behöva vinna denna för att få inspiration till rawfood som inte är sallad! Älslar raw men landar i sallads-träsket och behöver ny inspiration

  Svara
 37. Ulla

  Wow! Jag skulle bli så glad om jag vann denna härliga bok. Rawfood inspiration behövs verkligen i vårt kök. Försöker äta rawfood ofta men behöver en spark i baken. Jag har alla dina böcker och de insisterar mig dagligen. Tack för att du finns ?

  Svara
 38. Taru Hildebrand

  Jag var fyra dagar i Stockholm och åt bara raw. Har aldrig haft en bättre mage. Kommer hem (40 mil från Stockholm) har ingen aning om vad/hur jag ska äta. Så jag skulle verkligen behöva denna bok som kan hjälpa mig på en nyttigare/bättre väg i livet.

  Svara
 39. Lina

  Jag skulle vilja vinna boken för att få mer inspiration i rawfood köket. Gör oftast bara samma mat… Hoppas på tur!! ?

  Svara
 40. Ulrika

  Jag gillar dina böcker och den här saknar jag.

  Svara
 41. Alexandra Esser

  För att med din inspiration få så mycket mer smaskiga, goda och lättlagade recept med inspirerande bilder så jag kan knôka mig fullare med godare rawfood energi!

  Svara
 42. Anna Engholm

  Jag tränar för en multisporttävling (ÅEC), har ett träningsupplägg från en coach men saknar bra råd vad det gäller mat. Kan raw food 100 % eller 50% vara en bra väg att gå så skulle jag mer än gärna testa och dela med mig av mina erfarenheter!

  Svara
 43. Annika Eriksson

  Behöver en spark där bak för att hitta tillbaka till allt gott och välgörande som gömmer sig i dina recept. Denna bok blir pricken över i.

  Svara
 44. Matilda Rosander

  För att det kan bli starten till ny livsstil och så även ny inspiration för vårat tremånadersknyte som inte vill annat än att tugga på allt!?

  Svara
 45. Kristin

  Trenger inspirasjon til en ny livsstil! Må lage god mat for å kunne overbevise min mann om å spise sunt! Hilsen en sliten mamma fra Norge ?

  Svara
 46. Christina Oseghale

  Skafferiet är fullt med nyttigheter, men där gör de ju ingen nytta… Behöver verkligen inspiration för att komma igång, tips om hur för att våga pröva nytt. Boken blir en perfekt hjälp till en önskad kickstart!

  Svara
 47. Ankie Andersson

  Jag skulle så väldans gärna vilja vinna din bok för att sedan anta utmaningen med rawfood i 50%-varianten.
  Med kronisk tarmsjukdom och sjukskriven pga utmattning så vill jag gärna testa rawfood ”på riktigt”, fast börja i lite lugnare takt.
  Du inspirerar på ett härligt och positivt sätt utan pekpinnar!
  Kram till dig från en göteborgare i ”exil”

  Svara
 48. Anna

  Hej Erica,
  Efter att ännu en gång komma på mig själv med att surfa in på diverse läkarhemsidor, för gäves sökandes efter vad som är fel på mig och hur jag kan må bättre, kände jag att jag fick nog. Jag köper inte att min hälsa är så pass komplex att det krävs fina läkemedel för att reparera den. Felet ligger i vad jag äter, hur jag lever och hur jag prioriterar. Efter att nu ha kollat på dokumentären ”Food matters” på Netflix är jag väldigt inspirerad att komma tillbaka till den känsla av jämvikt och välbefinnande som jag vet infinner sig när man prioriterar sin hälsa och relation till kost framför mycket annat. Att börja från noll är dock som bekant svårt och därför skulle det vara väldigt roligt att få chansen att ta del av alla dina recept 🙂

  Svara
 49. Carina Backström

  Jag vill SÅ gärna vinna denna härliga och inspirerande Rawfoodbok med knökfulla recept av Dig då jag behöver lite draghjälp för att kicka igång mig själv och familjen med en ny kosthållnig.
  Jag håller tummar och tår och hoppas på tur att vinna denna gång! 🙂
  Önskar Dig allt gott i~med~av livet Du fantastiska livsinspiratör!

  Svara
 50. Caroline

  Jag skulle se en vinst av denna bok som ett ”tecken” på att det är dags för mig att ändra livsstil, som jag verkligen behöver och har pratat om i så många år. Längtar efter att börja med det råa, hälsosamma, livsbejakande livet, men behöver en ordentlig knuff i rätt riktning för att komma igång. Känns som att denna bok skulle vara just den knuffen!

  Svara
 51. Anna

  Hej jag vill också vinna din bok, behöver fylla på hyllan med rawfood-böcker.

  Svara
 52. Christina Fagrell

  Skulle behöva en sådan bok, vet inte riktigt hur jag ska börja med raw food, men känner för att göra det nu till sommaren!

  Svara
 53. Åke Eriksson

  Två föreläsningar på majorna biblotek 20 april o 21 april? Hälsningar Åke Eriksson

  Svara
 54. Erica

  Tack för rättelsen! Jag skrev fel datum 21/4 är det rätta datumet!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »