Månadens Utlottning "Rå Matglädje" av Erika Frost

jun 28, 2016

img_9297-1.jpg
Erika Frost är en driftig superkvinna! Hon har ett populärt instagram konto ( loveliveraw), en grym bloggare ( på rawness och sin egen blogg), driver två raw food/ vegan restauranger Open New Doors (en i Göteborg och en i Bottnaryd) och nu är hon även aktuell som kokboksförfattare. ”Rå Matglädje” sprudlar av mumsiga recept- vegan och raw food, som inspirerar alla till att göra recepten oavsett kost inriktning.
En del av all denna energi som Erika har kommer nog från maten. Skriv i kommentaren nedan om  vad ditt bästa tips är att få energi! Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av juli månad och kontaktas via mail.
Kan du inte vänta och se om du vinner boken. skynda och köp på nätet eller i en bokhandel!
img_9295-1.jpg

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

25 Kommentarer

  1. Lena Becker

    Den boken vill jag ha! Har bläddrat i den men inte tyckt mig ha råd ännu, så nu hoppas jag att vinna denna inspirationsbok som får det att vattnas i munnen på mig!
    Kramar
    Lena Blomman Becker

    Svara
  2. Sophia

    Mitt bästa tips för att få energi är att ta en promenad, träffa en vän eller bara lägga sig på golvet med benen mot väggen en stund och bara andas 🙂
    Boken verkar så inspirerande! <3
    Stor kram!

    Svara
  3. Karin Persson

    Mitt tips är att du börjar morgonen på ett bra sätt. Vatten med citron till att börja med. Sedan tar jag mina stavar och går på en morgon promenad. Då blir du garanterat pigg och full av energi.

    Svara
  4. Niklas Eklund

    En god natts sömn och 5 min goda tankar innan du kliver upp ger mig en härlig energi för dagen. 😀

    Svara
  5. Malou

    Hej! Mitt bästa tips för att få energi till livet i stort är att skriva ner tre saker varje kväll som var riktiga guldkorn under dagen och sedan tre saker som du har som målsättning nästkommande dag. Detta ger mig energi att fortsätta förändras och bli den bästa versionen av mig själv. Kram!

    Svara
  6. Barbro Nilsson

    Sol och vatten, det ger energi och att ”lagra” det i hemmagjorda fräscha groddar fyller mig och min omgivning med härlig kraft, styrka och tugglädje. Enkelt, gott, näringsrikt, roligt och smaskigt!

    Svara
  7. Hannah

    Nu under sommaren får jag massor med energi av att äta färsk frukt, gärna med högt vatten innehåll men även de med mycket fibrer i.

    Svara
  8. Gabriella Ziliukaite

    Mitt bästa tips för mer energi är grön drink på tex kamutgräs/vetegräs/korngräs och mikroalger (spirulina och/eller chlorella), på tom mage på morgonen eller under dagen. Citronvatten likaså. Även supersvampspulver (chaga m fl) som ”kaffe” dagligen. Springa ut barfota, om än i några sekunder, på morgonen och ta några djupa andetag. Någon uppiggande yoga/QiGong andningsövning under dagen. Kontrastdusch med varmt/kallt vatten efter en sömnlös natt hjälper också denna ammande mamma till en extremt pigg halvåring.

    Svara
  9. May Bente Breivik

    Mitt besta tips er at börja dagen med en ferskpressad juice med några gröna blar(spenat,grönkäl ol)celleri,gurka,fänkål,röbete,ingefära och citron/lime :)Tack for all inspirasjon och lycka gjennom dina mail <3 Tack for denna möyligiheten til at vinna en ny bok at hitta inspirasjon igjen,tuvar har den tappat taget lite :/

    Svara
  10. Lisa Lunde

    Mitt bästa tips för att få energi om morgonen är att stå upp tidigt innan övriga familjen vaknat och träna/röra på sig och senare på dagen genom att meditera en stund även 15 min ger effekt 🙂

    Svara
  11. Anne-Li Jönsson

    Mitt bästa tips är gå upp och träna till quigong.
    Sen dricka citron vatten med ingefära. Så får jag energi.

    Svara
  12. ANNA

    Mitt bästa tips:
    Bara gör ( innan du hinner tänka, älta, vela och tveka)

    Svara
  13. Cia Sandström

    Försök släppa på krav och måsten. Mitt energi hämtar jag från min familj, rawfood, yoga/meditation (verkligen nybörjare). Ha ett jobb som du älskar (själv är jag barnmorska och får vara med om det finaste varje dag på jobbet). Skulle bli grym glad att vinna denna fantastiska bok.

    Svara
  14. Erica

    Monomeala en honungsmelon till frukost sätt på en låt passande sinnesstämning och dansa loss! Funkar alltid.

    Svara
  15. Erica

    Monomeala en honungsmelon till frukost, sätt på en go låt som passar sinnesstämning och dansa loss! Funkar alltid.

    Svara
  16. Elisabeth Johansson

    Bästa tipset för att få energi och livsglädje är att äta rawfood! Har aldrig mått så bra som när jag följer den kosten. Sömnbehovet minskar och jag blir pigg, glad och fylld av energi tack vare rawfooden. Det är guld värt att få inspiration och nya recept t ex Ericas böcker. Har flera av de böckerna och använder dem flitigt!

    Svara
  17. Monica

    Mitt tips är till den som idag inte har provat raw.
    Börja med att byt ut frukosten. Nyfikenheten på raw kommer per automatik därefter.

    Svara
  18. Alexandra Esser

    Mitt bästa tips för att få energi är att ta från den energi som ges till oss i överflöd! Elementens energi – ut i friska vindens luft, med ljuset och solen och det som växer på jorden, som körsbär och doftschersmin nu, ligga på lugna klippor och att doppa sig näck i vattnet året om!

    Svara
  19. Linda Vingård Frank

    Om jag tänker utöver god energi från mat och träning så är det att följa mitt hjärta. Lyssna till min inre röst och magkänslan. När jag är grundad i mig själv och följer min egna vision blir allt kul och lätt.

    Svara
  20. Roberto

    För att få energi går jag ut i naturen. Jag går runt, utan krav, o specifika mål på hur och vart jag ska gå utan följer intuitionen om det blir höger, vänster, fram eller bak, upp eller ner. Ibland går jag bara ut och sen in igen. Ibland går jag i timmar. Oavsett tid ger naturen mig en energi jag inte lyckas finna av någonting annat.

    Svara
  21. Lina Söderlind

    Låter kanske konstigt, men alla borde testa att blunda lite oftare! Det hjälper mig att ”se inåt”, hitta nuet och connecta med magkänslan. Då kan jag också använda energin på rätt sätt och till bra grejer. Löjligt enkelt, men effektivt!:-)

    Svara
  22. Ulrika

    En härlig bok som jag gärna vill ha här hemma för att bläddra i och bli inspirerad.

    Svara
  23. Inger Bergqvist

    Mera Rawfood. Ja tack!
    ?

    Svara
  24. Kajsa

    Mitt tips för att få energi är att dricka ett glas med vatten och probiform, andas och sen att vara med djur. Hemma på gården har vi hästar och katter och de utstrålar en slags energi som smittar av sig på mig.

    Svara
  25. Tess

    Mitt tips för att få energi är att ge sig ut på en joggingtur i skogen.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »