Raw food

jun 28, 2016

img_9900.jpg
Liv älskar att klättra på sin pappa när han yogar i vardagsrummet. Vill du också yoga med Sam och få del av både raw food och hur du kan få in mer raw food i livet?
Sam och jag har i år igen vårt retreat Raw food <3 Yoga på Borntorpet, 28-31 jul. Sommaren är i full blom och passa på att redan nu göra upp planer för slutet av juli.. Det är något magiskt med Borntorpet och det är så fint att få vara delaktig i deltagarnas liv under fyra dagar. Det händer så mycket med yoga och raw food i kombination.
Du börjar dagen med yoga, efter det får en härlig raw food frukost, vi fortsätter dagen med en föreläsning. Både lunchen och middagen lagar du och de andra deltagarna ihop med mig. På eftermiddagen får du även varva ned dagen med yin yoga och mediation och på kvällen hänger vi och samtalar tills John Blund knackar på ögonlocken. Jag hoppas vi får träffa dig sista helgen i juli!
Läs mer här hur du anmäler dig
img_9783.jpg
Sam och jag utklädda till lantisar på en brasiliansk fest <3
img_9738.jpg
Jordgubbsyoghurt blir en av de goda frukostarna du får smaka på under helgen!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »