Inspirationskurser i höst – Stockholm och Göteborg!

sep 25, 2016

Inspirationskurser i höst!
 
img_0320.jpg
Det ska bli så roligt att återigen kunna komma ut och inspirera andra på de uppskattade heldagsinspirationskurser i raw food som jag har haft under flera år. Nu när Lilla Liv har blivit större så är det dags för två sådana kurser i höst – en i Stockholm och en i Göteborg!
RAW FOOD:
* Klar i knoppen
* Gladare
* Ökad energi
* Glittrande ögon
* Skimrande hy
* Ljuvliga smakupplevelser
* Viktnedgång ( om det behövs)
Är det något som låter tilltalande för dig? Just detta är vad mångas erfarenhet är efter att ätit raw food. Följ med mig in i en djupdykning  i raw food!
Under dagen kommer jag att dela med mig utav mina dryga 11 år med raw food och ger dig enkla tips och råd för att komma igång eller om du vill fylla på ditt inspirationskonto om du redan gillar raw food. Du kommer att få mer insikt i ämnet detox, varför det är bra och hur du kan göra det själv, få smaka och veta varför just superfoods kan hjälpa dig att ha energi hösten lång. Och – massor av härlig mat som jag demonsterar för dig, så det blir lätt att sätta igång i ditt eget kök – och maten den njuter vi av tillsammans.
Du kommer att få både se hur flera olika raw food rätter tillreds samt få smaka den underbara maten!
Go Raw – your way!
img_0228.jpg
30 oktober 2016 Stockholm på Curlyfood
(sista anmälningsdagen är den 22 oktober)
Plats: Curlyfood, Hagagatan 2, Stockholm
Tid: 10- 16.30
Anmälan: info@rawfoodbyerica.se
Pris: 1495 kr
20 november 2016 i Göteborg på Kvänum Kök
( sista anmälningsdagen är den 16 november)
Plats: Kvänum Kök, Packhusplatsen 7, Göteborg
Tid: 10- 16.30
Anmälan: info@rawfoodbyerica.se
Pris: 1495 kr
img_9738.jpg

Lite av varje som hänt!

Lite av varje som hänt!

Idag måndag förmiddag sitter jag och skriver samman recept inför min online workshop på onsdag. Jag boostade mig själv med en chokladmjölk och kreativiteten satte fart!! Idén till en online workshop kom när jag stod i köket en lördagskväll och gjorde choklad med Liv...

En engelsk uppdatering 😁

En engelsk uppdatering 😁

Starting off my work week with a Super Duper Elixir Chocolate Milk and writing the recipes for Wednesday ”How to make your own Raw Chocolate” online workshop, updating my blog, answering emails and organising a weekly menuplan for @johannabjurstrom upcoming book 😻!...

Where ever I lay my mat

Where ever I lay my mat

... everyday I try to make space for yoga. Sometimes 5 min, and sometimes 2 hrs. It makes me feel more connected to myself; my breathe, my body and mind.Where ever I am, I try to squeeze in a yogamat but it can also be right on the carpet, as this morning.Mostly I am...

Var nöjd med allt som livet ger!

Var nöjd med allt som livet ger!

"Var nöjd med allt som livet geroch allting som du kring dig serglöm bort bekymmer, sorger och besvär. Var glad och nöjd för vet du vaden björntjänst gör ju ingen glad.Var nöjd med livet som vi lever här."Ja den sista vintermånaden och med en pågående pandemi, får...

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Snart vänder det, ljusare har det blivit men snart vänder det och värmen och vårkänslan kommer. Hur ska vi hålla ut och hålla geisten uppe? Mitt tips är att göra sin egen raw choklad. Att inköpa ingredienserna, handla någon roliga chokladform och sedan känna hur...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »