På vilket sätt vill du bli älskad?

sep 25, 2016

img_0672.jpg
På vilket sätt vill du bli älskad?
En vän och jag talade om kärlek, relationer… Och hon ställde en fråga som jag haft med mig länge. Hon frågade mig på vilket sätt vill du bli älskad? Hmmm vilken tanke nöt.. Det var inget jag verkligen funderat över. Det kan variera så klart från stund till stund men frågan har vilat hos mig och fått gensvar djupt inifrån mig. Man kan få kärlek utifrån. Men också i relationen till mig själv var frågan lika viktigt. Det var så uppenbart att ett sätt som jag vill bli älskad är att ge mig själv den bästa maten jag kan  – den är verkligen att ge kärlek till mig själv. Efter att ammat Liv i nästan två år, kunde jag äntligen göra min efterlängtade detox. Ja visst äter jag väl bra mat; men att skruva upp kosten, utmana mig själv, ändra slentrian vanor som kanske inte gynnar mig längre ( typ att äta en näve nötter så fort jag känner minsta hunger, att producera bröstmjölk tar energi!) eller mumsa i mig rå choklad när helst jag vill, eller att alltid ta dubbla portioner..). För några har det låtit väldigt konstigt hur det kan vara att älska sig själv att ”plåga” sig. Faktum är att det har varit en njutning och jag har efter att följt programmet ”Kickstarta i superfoods” i nästan två veckor ( livet kom emellan några dagar när jag var på tidningen Hälsas hälsokryssning, läs mer om den på bloggen här. )
Det har hänt mycket under dessa två veckor och ett nytt fräschare, nyare  ät/matmönster har kommit till mig. Nu är jag inne på slutet av andra veckan, så i nästa inspirationsbrev kan du läsa mer om min detox.
Så min fråga till dig är – hur vill du bli älskad, både av dig själv och andra?
Be loved
Erica
På bilden ser ni en groupie på Sanna Edhin och Cecilia Viklund ( min förläggare) på gårdagens middag med Bonnier Fakta. Min nya bok kommer i mars 2017!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »