På vilket sätt vill du bli älskad?

sep 25, 2016

img_0672.jpg
På vilket sätt vill du bli älskad?
En vän och jag talade om kärlek, relationer… Och hon ställde en fråga som jag haft med mig länge. Hon frågade mig på vilket sätt vill du bli älskad? Hmmm vilken tanke nöt.. Det var inget jag verkligen funderat över. Det kan variera så klart från stund till stund men frågan har vilat hos mig och fått gensvar djupt inifrån mig. Man kan få kärlek utifrån. Men också i relationen till mig själv var frågan lika viktigt. Det var så uppenbart att ett sätt som jag vill bli älskad är att ge mig själv den bästa maten jag kan  – den är verkligen att ge kärlek till mig själv. Efter att ammat Liv i nästan två år, kunde jag äntligen göra min efterlängtade detox. Ja visst äter jag väl bra mat; men att skruva upp kosten, utmana mig själv, ändra slentrian vanor som kanske inte gynnar mig längre ( typ att äta en näve nötter så fort jag känner minsta hunger, att producera bröstmjölk tar energi!) eller mumsa i mig rå choklad när helst jag vill, eller att alltid ta dubbla portioner..). För några har det låtit väldigt konstigt hur det kan vara att älska sig själv att ”plåga” sig. Faktum är att det har varit en njutning och jag har efter att följt programmet ”Kickstarta i superfoods” i nästan två veckor ( livet kom emellan några dagar när jag var på tidningen Hälsas hälsokryssning, läs mer om den på bloggen här. )
Det har hänt mycket under dessa två veckor och ett nytt fräschare, nyare  ät/matmönster har kommit till mig. Nu är jag inne på slutet av andra veckan, så i nästa inspirationsbrev kan du läsa mer om min detox.
Så min fråga till dig är – hur vill du bli älskad, både av dig själv och andra?
Be loved
Erica
På bilden ser ni en groupie på Sanna Edhin och Cecilia Viklund ( min förläggare) på gårdagens middag med Bonnier Fakta. Min nya bok kommer i mars 2017!

Lite av varje som hänt!

Lite av varje som hänt!

Idag måndag förmiddag sitter jag och skriver samman recept inför min online workshop på onsdag. Jag boostade mig själv med en chokladmjölk och kreativiteten satte fart!! Idén till en online workshop kom när jag stod i köket en lördagskväll och gjorde choklad med Liv...

En engelsk uppdatering 😁

En engelsk uppdatering 😁

Starting off my work week with a Super Duper Elixir Chocolate Milk and writing the recipes for Wednesday ”How to make your own Raw Chocolate” online workshop, updating my blog, answering emails and organising a weekly menuplan for @johannabjurstrom upcoming book 😻!...

Where ever I lay my mat

Where ever I lay my mat

... everyday I try to make space for yoga. Sometimes 5 min, and sometimes 2 hrs. It makes me feel more connected to myself; my breathe, my body and mind.Where ever I am, I try to squeeze in a yogamat but it can also be right on the carpet, as this morning.Mostly I am...

Var nöjd med allt som livet ger!

Var nöjd med allt som livet ger!

"Var nöjd med allt som livet geroch allting som du kring dig serglöm bort bekymmer, sorger och besvär. Var glad och nöjd för vet du vaden björntjänst gör ju ingen glad.Var nöjd med livet som vi lever här."Ja den sista vintermånaden och med en pågående pandemi, får...

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Snart vänder det, ljusare har det blivit men snart vänder det och värmen och vårkänslan kommer. Hur ska vi hålla ut och hålla geisten uppe? Mitt tips är att göra sin egen raw choklad. Att inköpa ingredienserna, handla någon roliga chokladform och sedan känna hur...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »