Smoothie Challenge dag 7

jun 7, 2017


Yay! Sista dagen på Smoothie Challenge men imorgon kanske blir första dagen där du börjar få in vanan att dricka en juice, smoothie eller mylk på dagliga basis och kanske gör minidetox lite då och då i livet.
Du kan med E-bokens hjälp göra din detox närsom och blicka tillbaka på inläggen för veckan som varit och ta del av informationen på youtube. Kika här för att se dagens klipp för hur du gör den gröna juicen.
Lycka till nu på sista dagen!
Kram
Erica
 
 
TOTALLY GREEN JUICE
Gurka som man kan tro mestadels består av vatten innehåller mineraler som hjälper vår hår att glänsa och att få starka naglar.
För cirka 1,5 liter grön juice:
2 selleristånd ( fänkål)
2 gurkor ( zucchini, eko vattenmelonskal utan köttet)
2 citroner ( lime)
2 knippen persilja ( vilda blad, sallad, spenat)
Ibland tar jag i ett halvt äpple och någon gång grapefrukt för att spetsa till juicen något. Det du ser inom parentes är förslag vad du kan byta ut med eller lägga till)

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

21 april hos Helena Swane by Heart

21 april hos Helena Swane by Heart

Jag är så lycklig att jag ska få medverka i Helena Swane by Hearts Medlemsportal och sprida mina tankar kring mat.Nedan är text från hennes nyhetsbrev, hur du kan anmäla dig och vad jag ska dela med mig utav:Hoppas du har en skön start på veckan!  Våra energisystem är...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »