En levande legend 

nov 7, 2017


Idag hade jag ett mycket givande lunchmöte med min vän Dan. Det blir alltid ett fint möte med honom närhelst vi ses. Vi kom på att det var för 10 år sedan vi möttes för första gången och lade grunden för vår vänskap. Mycket har hänt under dessa tio år och så otroligt intressant att få följa hur raw food har spridit sig i Sverige. 
Dan har i fyrtio år levt på raw food och främst på det som naturen ger kring honom. Han är en mästare på vilda växter, fermented och groddar och håller 75 år gammal helgkurser i vilda växtvandringar och hur man kan tillreda det på godaste sätt. 
Dan delar med sig sina bästa recept i min bok Mitt Nya Raw food Kök som kommer i nysläpp till våren. Han har även givit ut ett efter kompendium som finns på Bokus och en blogg på sin hemsida danuhrbom.se. 
Våra samtal når kosmos, in i hjärtat, vi pratar om rädslor, kallbad, bästa bajset, vild mat, mikro organismer, själen, anden, fotoner, affärsideer, stor produktion av mosschips och hur allting samverkar i illusionen. Tiden flyger iväg och jag är tacksam för varje ord som vi delade.
Dan är också en uppskattad gästföreläsare på Raw Life Education, och jag längtar att träffa honom och deltagarna sommaren 2018! Skål med kombucha för vår vänskap! 
Kram
Erica 

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

21 april hos Helena Swane by Heart

21 april hos Helena Swane by Heart

Jag är så lycklig att jag ska få medverka i Helena Swane by Hearts Medlemsportal och sprida mina tankar kring mat.Nedan är text från hennes nyhetsbrev, hur du kan anmäla dig och vad jag ska dela med mig utav:Hoppas du har en skön start på veckan!  Våra energisystem är...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »