Fredag i Sthlm 

nov 10, 2017

Jag kom med x2000 idag efter lunch till Stockholm tidigare idag fredag. 
Solen sken i Sthlm och jag tog en promenad från t-centralen till Mariatorget och Kalf Hansen för att möta min vän Erika Billysdotter som är en mästarinna på raw desserter. Vi har följt varandra genom åren på vår raw food resa och det är alltid så himla kul att träffa henne. 
Erika har precis kommit ut med sin andra bok ( som Bianca håller på bilden). Vi var helt upptagna med att catcha up så jag glömde ta en bild på oss. Sedan följde promenaden vidare till Bianca – eminent fotograf och formgivare till fyra böcker. 
Hon gjorde en mumsig smoothie och hade varit på Sthlm Raw och köpt godaste raw fikat. I bokprojekt jobbar man tight och lär känna varandra på rikigt kan man säga. Bianca är alltid super proffsig, tydlig, noggrann och helt fantastisk på att ta bilder samtidigt som hon alltid håller glöden uppe och är positiv. En klippa! 

Läcker raw fika!
Jag hann också hinna träffa min kära kusin Eric och vi fann många minnen och även framtid tillsammans. Släkten kan vara värst men den är bäst i mitt fall!
Snart landar jag hos min vän Susanne. Vi har gjort flera roliga projekt tillsammans och frågan är om vi inte kommer komma på något nytt redan ikväll ;). En helt superfin fredag i Sthlm, marinerad av underbara människor! 
Imorgon står jag på scen på Allt för hälsa mässan kl 11.15- ses då!
Kram
Erica 

Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »