Raw Silence – ge dig själv en julklapp som du kan njuta av i Maj

nov 30, 2017


 
Raw Silence retreat 3-6 maj
Du som tidigare har hört Vipassana vet vad det innebär. Ett retreat i full tystnad och denna gång i unik kombination med raw food.
Det är i uteblivandet av orden som vi ofta finner nya ord, nya vägar – när det yttre pratet uteblir så blir det mer och mer uppenbart vad det är för konversation som pågår inom dig. Så att vara helt tyst är en gåva ( jag som är en babbelfia övar på att låta tystnaden tala för sig  själv;).  Min fina vän Mitthila är erfaren inom meditation och det var hon som fick inspiration att göra vårt ”Raw Silence” retreat.
Dessa dagar blir som en mental utrensning som förstärks och manifesteras i kroppen av den renande och livskraftiga kosten, raw food. Inled sommaren med en försenad julklapp…

Anmäl dig på yogamonks.se.  
Som Premiummedlem med Årsabonnemang på Raw food by Erica får du 500 kr rabatt! Maila mig direkt på info@rawfoodbyerica.se. Läs mer om hur du blir Premium

Du kan lätt registera dig som Premium medlem via denna länk, du får inte bara rabatter, unika erbjudanden, mer inspiration utan nyskapade recept unika för Raw food by Erica Premium medlemmar.
Agenda för 2018 börjar fyllas och även platserna till Raw Life Education 2018 – utbildningen för dig som vill djupdyka in i raw food världen eller själv vill bli raw food inspiratör/ raw food kock. Läs mer om den här.


Erica om maten:
”Maten som du kommer att avnjuta under retreatets 4 dagar kommer vara raw food, för dig som gärna vill ha tillagad vegansk mat så kommer detta alternativ även att finnas som ett komplement.
Raw food ger dig utrymme att låta kroppen vila och fylla på med maximalt med näring. Läckra smoothies, fräscha nypressade juicer, lena chokladtryfflar och andra smakrika rätter får du uppleva med alla sinnen.   Magen kallas vår andra hjärna och på samma sätt som Raw Silence ger dig själv utrymme att möta vad som kommer i dina tankar, ger dig den raw maten med dess rena råvaror minimalt med ”störning” av vår andra hjärna. När magen är lugn så stillas även våra tankar och vi finner vägen närmare vår inre frid och kärlek.

Mithis ord om retreatet:
I have found silence to be one of the most influential in all the spiritual tools available to us. We invite you to experience Raw Silence in a way that can introduce those of you who have never been in silence a longer time to understand and experience it in a gentle way.  For those who have silent retreat experience we will add a few challenges based on my experiences of working with and within silence. You will be guided individually before the retreat as to how to prepare based on your needs. We will introduce everyone to the practice and the food on the day of the arrival, and we will begin our retreat with a yoga practice and meditation that ends with us not speaking or making contact with each other in an active way until 3 days later. The retreat ends with a yoga practice and meditation that marks the end of our silence and our transitioning back into gentle conversation and interaction before we leave the retreat.
There will be daily opportunity to sit and meditate in silent communion with each other, but also that you are welcome to do your own yoga practice and extended meditations if it calls you as the day progresses in the common space for these activities. Erica and I will be there to hold the space so that you can make the most of your precious time in your inner work. I have been longing to create an opportunity like this and to share it with my dear friend Erica is a delicious bonus. We both look forward to our meditative actions of preparing food, sitting, walking, experiencing silent practice alone and with each other. We sincerely hope that you will join us.
At the end of the retreat I will speak about how to integrate silence into daily life as a continued practice for inner peace and harmony within and without. Keep the opportunity in your calendars open for Raw Silence.
Mithi with love…”
 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »