Grattis Hagabadet

maj 4, 2018


 
Grattis Hagabadet för er tredje oas i Göteborg! I onsdags hade Hagabadet firande av sin nya oas, ja jag skriver oas för det är precis vad det är. Ett helt magisk vardagsrum som är som reception, en yoga sal med en stor gong, en varm yogasal, varma pooler, massagestolar, allt i en helt fantastisk miljö.
Vi gick hela familjen och det har smugit sig i en röd tråd i bilderna ovan, en liten Liv i röd klänning. Hon var inte lika förtjust av värmen som jag var i spaavdelningen. Men å så skönt att få gå ned till värmen, lyxigheten för en stund när hösten kommer med kyla och mörker igen… Då ska jag ta mig treats för mig själv och känna mig som jag var turist. Som Saga sa, jag önskade att jag inte bodde i Göteborg så jag kunde gå hit som turist. Så hon inspirerade mig att gå dit när jag vill få en stunds utomlandskänsla.

 
Melker som förut var kökschef men nu driver egen cateringfirma stod för det läckra buffébordet.
 
Bilden blev inte så snygg i mörkret men goda, det var dem, chokladchili tryfflarna…
Helen och Pelle Johansson är eldsjälarna bakom Hagabadets framgång. Här gongar Helen in och hälsar välkommen. Stort grattis och jag har bara ett avslutande ord besök, http://www.hagabadetdrottningtorget.se/, boka in din yoga klass och njut av en halvdag, bara för att du är du.
 
kram
Erica
 

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt,...

Sista inspirationsbrevet

Sista inspirationsbrevet

Det var flera månader sedan, närmare sex månader sedan som mitt senaste inspirationsbrev kom ut. Här kommer det ett, som troligtvis kommer bli det sista för en tid, kanske för alltid. För nästan exakt ett år sedan var jag med om en cykelolycka där jag fick en...

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »