Grattis Hagabadet

maj 4, 2018


 
Grattis Hagabadet för er tredje oas i Göteborg! I onsdags hade Hagabadet firande av sin nya oas, ja jag skriver oas för det är precis vad det är. Ett helt magisk vardagsrum som är som reception, en yoga sal med en stor gong, en varm yogasal, varma pooler, massagestolar, allt i en helt fantastisk miljö.
Vi gick hela familjen och det har smugit sig i en röd tråd i bilderna ovan, en liten Liv i röd klänning. Hon var inte lika förtjust av värmen som jag var i spaavdelningen. Men å så skönt att få gå ned till värmen, lyxigheten för en stund när hösten kommer med kyla och mörker igen… Då ska jag ta mig treats för mig själv och känna mig som jag var turist. Som Saga sa, jag önskade att jag inte bodde i Göteborg så jag kunde gå hit som turist. Så hon inspirerade mig att gå dit när jag vill få en stunds utomlandskänsla.

 
Melker som förut var kökschef men nu driver egen cateringfirma stod för det läckra buffébordet.
 
Bilden blev inte så snygg i mörkret men goda, det var dem, chokladchili tryfflarna…
Helen och Pelle Johansson är eldsjälarna bakom Hagabadets framgång. Här gongar Helen in och hälsar välkommen. Stort grattis och jag har bara ett avslutande ord besök, http://www.hagabadetdrottningtorget.se/, boka in din yoga klass och njut av en halvdag, bara för att du är du.
 
kram
Erica
 

Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »