Lunch date hos Karin Haglund

maj 17, 2018

För två år sedan i maj bjöd Karin in till en lunch med olika hälosinspiratörer i sin trädgård. I år bestämde vi datum redan i mitten av februari så vi har verkligen sett framemot denna dagen, att ses och mingla med varandra. Tiden gick så fort men vi lyckades prata en massa och dela passionen och inspirera varandra.
 

Härliga paret Haglund som precis har kommit tillbaka från deras resa Mental Klarhet på Mallorca.
 

Karin bjöd först på en läcker grön smoothie med mynta.


Från vänster: Karin, Annika Sjöö, Johanna Bjurström, Cecilia Folkesson, jag och Viktor Ingemarsson.

Super matig sallad från Food and Friends i Borås med mumsiga oliver, kimchi, frön och krämig dressing.
 

Jag hade tagit med mig en kombucha eftersom vi har smyglanserat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Karin hade gjort helt sagolikt goda tahinitryfflar och chokladbitar, mumsfilibaba. Lycka att dela livet med dessa människor. Stort tack finaste Karin för ditt initiativ!
Läs mer på Karins hälsoblogg på lifevision.se

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Vem säger nej till en macka? Något jag alltid varit svag för och fortfarande kan gilla helst nu när det blir kyligare och kroppen behöver mat med lite mer substans. Min kost består vanligtvis minst 80 % raw mat, så jag är så glad att Marta, som jag träffat på en Raw...

Ta en paus

Ta en paus

Sometimes I loose my way but I always know that I will come back home. During my 15 years with raw food I have found my way how food can assist me in my life process of remembering who I am, what I came here for and how I can live my life in joy and love. In...

Flow Summit 2021

Flow Summit 2021

Internationella och skandinaviska inspiratörer sammanstrålar i årets online-event Det är en otroligt stor ära att få vara en del av årets Flow Summit! Där får jag dela min helhetssyn på hjur maten påverkar body, mind, spirit och hur du kan bjuda in mer raw food i ditt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »