NICEKombucha – låt mig presentera min nya bebis!

maj 17, 2018


 
Jag är så otroligt glad att äntligen få presentera min nya bebis – NICE kombucha! Från första fröet som var såddes har det varit en process, precis som det är att göra kombucha. Den måste få tid att fermentera, ha rätt förutsättningar och skapa sin bubblighet. Så just nu bubblar jag hur jag vill dela denna dryck med dig! Inom några veckor finns den att köpa i affärer och till hösten ska den finnas i de större matkedjorna.
I lördags hade vi en smyglansering på Happy M Kitchen för att låta gäster smaka och tycka till.
Vi har fem olika smaker – fyra har basen grönt te:
Grönt te naturell
Citronmeliss
Aloe Vera
Ingefära
Den kombuchan som är helt unik på marknaden är kombuchan som är gjord på kallbryggt grönt kaffe. Smaken som blir är helt suverän – porlande, uppfriskande och ger en lyxkänsla. Vi kallar den smaken Gold. För våra gyllene tillfällen i Livet. De andra smakerna är givetvis också supergoda!
 

Drycken lanseras i samarbete med Mari Ölund på Läkande Rum, vi har gemensamt intresse för hälsa och hur vi kan bidra till ökat välbefinnande hos människor. Vi vill göra livet mer Nice helt enkelt! Jag fick namnet Nice till mig för att en vara ska vara Nice för den som använder den och hur den är framställd.
 

 
Kombucha är en svampkultur. För att kombucha ska kunna bildas behövs en scoby, kallt te/ kaffe och socker. Scobyn skapar en fermenteringsprocess och i den processen skapas bra bakterier för våra tarmar. Bussiga bakterier som gör att vi både stärker vårt immunförsvar och ger goda förutsättningar för att vi ska bli gladare, ja, för faktiskt utvecklas 95 % av vårt välmående hormon, serotonin i tarmen har det visat sig i forskning. Coolt va?

Kombuchan kommer att finnas i pet flaska 250 och 500 ml, och i glasflaska 330 och 700 ml och på sikt även i en 1 liters petflaska.
Läs gärna mer på nicekombucha.com
Jag kommer att hålla dig uppdaterad här på bloggen!
Kram
Erica
 
 

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Vem säger nej till en macka? Något jag alltid varit svag för och fortfarande kan gilla helst nu när det blir kyligare och kroppen behöver mat med lite mer substans. Min kost består vanligtvis minst 80 % raw mat, så jag är så glad att Marta, som jag träffat på en Raw...

Ta en paus

Ta en paus

Sometimes I loose my way but I always know that I will come back home. During my 15 years with raw food I have found my way how food can assist me in my life process of remembering who I am, what I came here for and how I can live my life in joy and love. In...

Flow Summit 2021

Flow Summit 2021

Internationella och skandinaviska inspiratörer sammanstrålar i årets online-event Det är en otroligt stor ära att få vara en del av årets Flow Summit! Där får jag dela min helhetssyn på hjur maten påverkar body, mind, spirit och hur du kan bjuda in mer raw food i ditt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »