NICEKombucha – låt mig presentera min nya bebis!

maj 17, 2018


 
Jag är så otroligt glad att äntligen få presentera min nya bebis – NICE kombucha! Från första fröet som var såddes har det varit en process, precis som det är att göra kombucha. Den måste få tid att fermentera, ha rätt förutsättningar och skapa sin bubblighet. Så just nu bubblar jag hur jag vill dela denna dryck med dig! Inom några veckor finns den att köpa i affärer och till hösten ska den finnas i de större matkedjorna.
I lördags hade vi en smyglansering på Happy M Kitchen för att låta gäster smaka och tycka till.
Vi har fem olika smaker – fyra har basen grönt te:
Grönt te naturell
Citronmeliss
Aloe Vera
Ingefära
Den kombuchan som är helt unik på marknaden är kombuchan som är gjord på kallbryggt grönt kaffe. Smaken som blir är helt suverän – porlande, uppfriskande och ger en lyxkänsla. Vi kallar den smaken Gold. För våra gyllene tillfällen i Livet. De andra smakerna är givetvis också supergoda!
 

Drycken lanseras i samarbete med Mari Ölund på Läkande Rum, vi har gemensamt intresse för hälsa och hur vi kan bidra till ökat välbefinnande hos människor. Vi vill göra livet mer Nice helt enkelt! Jag fick namnet Nice till mig för att en vara ska vara Nice för den som använder den och hur den är framställd.
 

 
Kombucha är en svampkultur. För att kombucha ska kunna bildas behövs en scoby, kallt te/ kaffe och socker. Scobyn skapar en fermenteringsprocess och i den processen skapas bra bakterier för våra tarmar. Bussiga bakterier som gör att vi både stärker vårt immunförsvar och ger goda förutsättningar för att vi ska bli gladare, ja, för faktiskt utvecklas 95 % av vårt välmående hormon, serotonin i tarmen har det visat sig i forskning. Coolt va?

Kombuchan kommer att finnas i pet flaska 250 och 500 ml, och i glasflaska 330 och 700 ml och på sikt även i en 1 liters petflaska.
Läs gärna mer på nicekombucha.com
Jag kommer att hålla dig uppdaterad här på bloggen!
Kram
Erica
 
 

Nya snabba bollar

Nya snabba bollar

I fredags när jag kom hem från jobbet fick jag sådan lust att göra nya recept:) jag hade 1 kg dadel pasta som jag ville göra fyra olika godsaker utav🌈! Och så hade en ny leverans av Rutasoka kommit med torkad mango och raw cashewnötter. 1/4 blev botten till en påskig...

Recept på Woodys Burgare!

Recept på Woodys Burgare!

Äntligen har jag sett min raw food hamburgare i filmen "Triangle of Sadness"! Denna raw hamburgare var en invecklad historia :). Woody skulle ha en hamburgare i en scen och eftersom han enbart äter vegansk mat och främst raw food, så behövde jag hitta på ett recept...

Coffe Cacao Fusion Brownie

Coffe Cacao Fusion Brownie

Coffe Cacao Fusion Brownie with Frosting 😋 My food is so simple nowadays so it is not so much to post 😜. But this new recipe came out really yummie. Super easy, simple and everyone who tried it thought it was very very good. Often when I do treats, I give them away 😅....

Så hedrad- ny bok med forskning!

Så hedrad- ny bok med forskning!

David Stenholtz är passionerad och engagerad att sprida vegan kosten och hälsosam kost till alla. Han som läkare vill veta fakta, och det är fantastiskt att denna bok har blivit skapad av honom. Den ger så otroligt mycket information och kunskap om vegan kosten. Jag...

Hello confusion!

Hello confusion!

jag skriver på instgram på engelska för att alla mina följare ska kunna läsa, så ibland kommer ord på engelska här på bloggen som jag även delat i andra sociala medier. Jag önskar ibland att tiden fanns över mer till bloggen men jag får vara nöjd med det jag kan dela,...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »