Överraskad på morsdag

maj 27, 2018

Saga gjorde den ultimata frukost brickan för mig!
Nice kombucha
Grön smoothie med spenat, selleri, banan, gurka och morot plus vatten ( ett recept som hon kom på i stunden)
Matchalatte i stooor kopp
Fruktsallad och ett egen skapat kort

Efter bästa frukosten packade jag in Saga i bilen för megaloppisen i Majorna som är varje år.

Vart kommer alla grejer ifrån? Jag hade nästan lovat mig själv att jag inte skulle köpa något nytt men det blev några påsar ändå med nya prylar som jag/ vi verkligeeeen behöver.. eller inte utan det är bara kul att fynda!

Plastic can be fantastic! Försöker undvika plaster men om
Saga köper en present till sin lillasyster av ren kärlek så förtar nog kärleken gifterna..?..
Lite färdig hemma igen kände jag att vår planerade morsdag middag på restaurang fick vänta. Jag är lite kräsen när det kommer till att äta ute och hemma får jag den mat som jag gillar mest. Vi hade rester från gårdagen klara i kylen efter en otroligt mysig och lång kväll med våra vänner Björn och Elisabeth Lindeblad. Björn kanske du känner till under namnet Natthiko och Elisabeth skapar otroligt vacker keramik. Vi åt och njöt av att äntligen hitta ett datum som passade fyra agendor ;).
Så morddags middagen blev en repris.
Raw pizza med citron timjan tomatsås, pesto marinerade shitake svampar och cocktail tomater, raw parmesan och rödlök och avokado. Plus en gigantisk sallad!
Super kul att de gillade Nice kombuchan starkt. Det blir att jag undrar hur andra gillar min nya lilla ”bebis”.


Choklad glass igår – hemma gjorda nice creams- och choklad glass idag. En mamma kan behöva choklad varje dag!
Grattis alla mammor, alla döttrar på denna dag! You Rawk!
Kram
Erica

Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »