Yoga bollar till HiYoga

sep 5, 2018

Hi Yoga Bollar
En stor sats
6 dl solroskärnor
4 dl riven kokos
25 – 30 dadlar
3 msk maca pulver
5 msk Nordic Super foods Gula pulver – Havtorn/Nypon/Hallon
Rivet skal from två eko citroner
Juice från en citron
En stor nypa salt
1 dl Riven kokos blandat med 1 msk gurkmeja
Kör solrosfrö och kokos cirka 5 minuter i matberedaren tills det är finmalt. Lägg i pulver plus salt. Kör igen. Lägg i dadlar, juice och Zest.
Kör tills det blandat sig. Rulla till bollar och rulla gurkmeja kokos
—————————————————————–
I förmiddags fick HiYoga bollar i sin paus. När jag skapar recept till uppdrag tänker jag vilka är det som ska äta?
Så dessa bollar blev en fusion för att skapa energi och rörlighet i kropp och tanke.
Och så klart en kombucha shot till för att maximera näring och välmående!
Kram
Erica
 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

1 kommentar

  1. Maarten

    Hej, älskar er bloggen! Det ser bra ut, tack för att ni delar med oss.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »