Hi Yoga Bollar
En stor sats
6 dl solroskärnor
4 dl riven kokos
25 – 30 dadlar
3 msk maca pulver
5 msk Nordic Super foods Gula pulver – Havtorn/Nypon/Hallon
Rivet skal from två eko citroner
Juice från en citron
En stor nypa salt
1 dl Riven kokos blandat med 1 msk gurkmeja
Kör solrosfrö och kokos cirka 5 minuter i matberedaren tills det är finmalt. Lägg i pulver plus salt. Kör igen. Lägg i dadlar, juice och Zest.
Kör tills det blandat sig. Rulla till bollar och rulla gurkmeja kokos
—————————————————————–
I förmiddags fick HiYoga bollar i sin paus. När jag skapar recept till uppdrag tänker jag vilka är det som ska äta?
Så dessa bollar blev en fusion för att skapa energi och rörlighet i kropp och tanke.
Och så klart en kombucha shot till för att maximera näring och välmående!
Kram
Erica

Chokladtryffel recept från Passion för Mat
Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...
Hej, älskar er bloggen! Det ser bra ut, tack för att ni delar med oss.