Workshop med Karin på min födelsedag!

sep 2, 2018

Jag har länge velat gå Karin Björkegren Jones workshops så mycket att jag kontaktade henne för att själv göra ett arrangemang men precis i den vevan såg jag att bästa Mia på Lunakliniken hade bjudit in henne och precis till de två workshops jag verkligen ville gå!!
Det blev en perfekt födelsedagspresent till mig själv eftersom det skulle vara på min födelsedag:)
Karin började med en två timmars lång workshop med hur vi kan knipa bättre. Jag har sett på hennes video klipp och läst boken men inget är så bra om man kan göra det i verkligheten!
Efter att haft högintensiv träning för bäckenbottens muskler fick käkmusklerna arbeta lite med den ljuvlig sallad som Mia hade gjort. Den picklade rödlöken var löjligt god!Efter lunchen dök vi in i vårt lymfsystem och hur vi kan öka flödet och våra kroppar. Efter att läst Karins bok Omstart blev det så uppenbart för mig vad jag behöver göra mindre av och mer utav av. Så nu fick jag än fler verktyg och förståelse hur jag kan supporta min kropp.

 
Karin en sprudlande kvinna i sin bästa ålder med så mycket kunskap och visdom. Hon är så mångfaldig i det hon gör och hon delar med sig så frikostigt. Suveräna Karin!! Mer av dig till alla kvinnor ( och män;)!).
 
Det var en lyxig goodiebag som vi fick med oss hem. Jag var extra stolt att få bidra med NICE kombucha till deltagarna och recept vykort. Så det blir en kväll med Body shops produkter, ansiktsmask, en hälsobar, kombucha och två grymma böcker.
När jag kom hem efter dagen hade jag förberett på fredagen eftersom bottnen behöver stå inne i över 24 timmar. Massa koriander, paranötssourcream och en NICEkombucha.  En pizza slice på terassen med min familj fylld med inspiration från dagen – livet är verkligen fint. Och det här blir ett fint nytt år!
Kram
Erica

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

21 april hos Helena Swane by Heart

21 april hos Helena Swane by Heart

Jag är så lycklig att jag ska få medverka i Helena Swane by Hearts Medlemsportal och sprida mina tankar kring mat.Nedan är text från hennes nyhetsbrev, hur du kan anmäla dig och vad jag ska dela med mig utav:Hoppas du har en skön start på veckan!  Våra energisystem är...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »