Sthlm Beauty Week med Johanna

maj 15, 2019


Wow vilka dagar med Johanna Bjurström på Sthlm Beauty Week!
Sthlm Beauty week är tre fullspäckade dagar med allt som hör till skönhet. Johanna var där för att dela skönhet inifrån och ut. Som hon säger ” lyser oljelampan så sätter vi inte bara en tejp på och låtsas som ingenting”. Det är ofta så vi gör- tar på en kräm eller annat på vår hud för att bara lösa problemet tillfälligt. Johanna vill dela kunskap att gå till orsaken till problemet och detta brinner hon för till tusen procent.


Johanna var prisutdelare för årets skönhetssalong.
Bland alla härliga personer som fanns på Musikaliska träffade vi många som vi kände.

Linda Myrberg från Nordic Superfoods som även välkomnande alla med sång och dans på scen.
Tony Irving med Carina från Rosenserien som tillsammans lanserade Eco en eko hudvård för män på mässan.

Nina journalist på Kurera och Susanne Hovenäs, skönhets redaktör på tidningen Hälsa ( och min fina vän!)
Med Johanna Lind Bagge och vänner!

Kristoffer från Esse, den enda probiotiska hudvården i Sverige. Är löjligt nyfiken på hur resultatet blir när jag testat Esses produkter.

Vi lyssnade på Johanna Gillbro som skrivit Hudbibeln.

Vi hade en härligt mingel i Beauty Baren!
Och redan strax efter 08 idag var Johanna på scen igen och delade sin inspirerande föreläsning till fler.

Att möta gamla och nya vänner är så roligt och att få ta del av energin och passionen som vi delar för skönheten i livet. En ära att få vara vid Johannas sida!
Skönheten börjar inifrån och vad vi äter, hur vi sover, hur vi andas och hur vi möter livet gör stor skillnaden för vår hud. För att dela detta till alla har Johanna skapat ett program som heter Beauty Mastery Program.
Allt online och du får support för att möta dina unika behov.
Kram Erica

PS. Maila mig på info@rawfoodbyerica.se om du vill veta ännu mer kring programmet 😍

BEAUTY MASTERY PROGRAM 

Jag har arbetat i över 20 år med att hjälpa människor till en bättre hudhälsa. Allt hör ihop och samspelar!
Det du sätter på huden skall även kroppen ta hand om och din hud speglar hur din kropp mår. Jag har märkt att många får en otroligt stress och frustation (liksom jag själv hade) över sin nedsatta hud och lösningen jag har hittat genom över de 20 år jag har arbetat med hudhälsa som jag nu har samlat i min beprövade metod och i detta program.

Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar att ta hand om allt så får huden ta det. Det visar sig som olika symptom som exempelvis akne, eksem, pigmenteringar, för tidigt åldrad hur m.m. Det är kroppens sätt att tala om för dig att den behöver hjälp, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det är det jag hjälper dig med! Det första du behöver göra är att återställa den obalans som finns inuti kroppen samt att använda bra och effektiva hudvårdsprodukter på utsidan.

Jag har skapat ett program där du under 6 veckor plus 1 bonusvecka, transformerar dig själv och får en bättre hudhälsa! Du får alla mina verktyg som jag har använt mig av under mina 20 år, för att du skall få en bra hälsa och få en finare hud steg för steg. Du kör i din takt!

Jag vill att du skall få resultat och genom att gå programmet är det den snabbaste vägen att uppnå det! Du kommer varje vecka få uppgifter vad du behöver göra samt stegvis få de lösningar du behöver, både fysiskt som mentala hälsan. Som kan visa sig som olika hudproblem. Du får lära dig mer om din kropp och hud och vad just du behöver för att få en hållbar hudhälsa! Du får verktygen som gör att du kan bli av med dina problem och vara den du vill vara!

Under programmet och även efter är du med i en Facebookgrupp där du kan ställa frågor och tillsammans med andra har du lättare att ta steg framåt. Varje vecka erbjuds Q&A live möten där du kan ställa frågor direkt till mig, så du kommer vidare om du fastnat eller vill ha ytterligare hjälp. Allt för att du skall kunna bli bra och stråla från insidan och ut!

Tillsammans med andra likasinnade, med support och med mig kommer du ta dig till nya höjder och må bra och känna dig snygg från insidan och ut!

Beauty Mastery program passar dig som vill ha resultat!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »