Catering till Yoga workshop

sep 16, 2019

I lördags fick jag äran att göra mat till en Yoga workshop som Sam har haft med Hot Yoga Gbg Isabel. Det var andra gången och det blev en favorit i repris.
IMG_3260
En pizza med tomatsås, ”ostsås”, kapris, ruccola, oliver, tomat, paprika och en fräsch pizza sallad. Yogisarna behövde även påfyllnad på förmiddagen och eftermiddagen- så en grön smoothie boostad med vetegräs och en nötfri stor raw boll preppad med superfoods för att kunna orka hela dagen.
Raw food ger kroppen näring, och underlättar för matsmältningen. Annars brukar rekommendationen vara att inte äta nära inpå yoga klassen, men med raw food kan du träna/ yoga ganska närainpå efter du ätit.
IMG_3250Glada workshops ledare – Sam och Isabel.
Det kommer fler tillfällen med dessa två och med raw food som påfyllnad.
Kram
Erica

Lite av varje som hänt!

Lite av varje som hänt!

Idag måndag förmiddag sitter jag och skriver samman recept inför min online workshop på onsdag. Jag boostade mig själv med en chokladmjölk och kreativiteten satte fart!! Idén till en online workshop kom när jag stod i köket en lördagskväll och gjorde choklad med Liv...

En engelsk uppdatering 😁

En engelsk uppdatering 😁

Starting off my work week with a Super Duper Elixir Chocolate Milk and writing the recipes for Wednesday ”How to make your own Raw Chocolate” online workshop, updating my blog, answering emails and organising a weekly menuplan for @johannabjurstrom upcoming book 😻!...

Where ever I lay my mat

Where ever I lay my mat

... everyday I try to make space for yoga. Sometimes 5 min, and sometimes 2 hrs. It makes me feel more connected to myself; my breathe, my body and mind.Where ever I am, I try to squeeze in a yogamat but it can also be right on the carpet, as this morning.Mostly I am...

Var nöjd med allt som livet ger!

Var nöjd med allt som livet ger!

"Var nöjd med allt som livet geroch allting som du kring dig serglöm bort bekymmer, sorger och besvär. Var glad och nöjd för vet du vaden björntjänst gör ju ingen glad.Var nöjd med livet som vi lever här."Ja den sista vintermånaden och med en pågående pandemi, får...

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Snart vänder det, ljusare har det blivit men snart vänder det och värmen och vårkänslan kommer. Hur ska vi hålla ut och hålla geisten uppe? Mitt tips är att göra sin egen raw choklad. Att inköpa ingredienserna, handla någon roliga chokladform och sedan känna hur...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »