Ny öppning på Syster Marmelad

sep 18, 2019

Mariaplan är ett bubblande ställe i Göteborg.
I 7 år bodde vi precis vid Mariaplan och såg hur det blomstrade, nu bor vi 5 minuter bort från Mariaplan, så det känns härligt att få komma till hoodsen.
Peyman och Poyan, bröderna som drev Marmelad, öppnade Syster Marmelad, som var en lyx för oss som gillar plantbased. Allt var veganskt.
I fredags hade de en ny öppning, fortfarande med fokus på närodlat, rena råvaror och växtbaserad men med ett utökat sortiment för att passa alla slags smaker.
IMG_3207
IMG_3201
Extra glad blev jag av att se min fina vän Emmas konst på väggarna. Tavlor i Plexiglas med ljus bakom- helt magiskt blir det.
IMG_3208
IMG_3216
IMG_3209
 
 
IMG_3210
IMG_3218
 
IMG_3220
 
IMG_3228
Är du i Göteborg, och vill ha en schysst go känsla är Mariaplan the place to go to. Och såklart ett besök på Syster Marmelad. Snart kommer lunch och brunch på menyn. Älskar att kunna åka dit, direkt från en slö tidig kväll i soffan och känna lite puls och sedan åka hem igen och ta på mig myskläderna, och sjunka ned i soffan hemma.
Kram
Erica

Lite av varje som hänt!

Lite av varje som hänt!

Idag måndag förmiddag sitter jag och skriver samman recept inför min online workshop på onsdag. Jag boostade mig själv med en chokladmjölk och kreativiteten satte fart!! Idén till en online workshop kom när jag stod i köket en lördagskväll och gjorde choklad med Liv...

En engelsk uppdatering 😁

En engelsk uppdatering 😁

Starting off my work week with a Super Duper Elixir Chocolate Milk and writing the recipes for Wednesday ”How to make your own Raw Chocolate” online workshop, updating my blog, answering emails and organising a weekly menuplan for @johannabjurstrom upcoming book 😻!...

Where ever I lay my mat

Where ever I lay my mat

... everyday I try to make space for yoga. Sometimes 5 min, and sometimes 2 hrs. It makes me feel more connected to myself; my breathe, my body and mind.Where ever I am, I try to squeeze in a yogamat but it can also be right on the carpet, as this morning.Mostly I am...

Var nöjd med allt som livet ger!

Var nöjd med allt som livet ger!

"Var nöjd med allt som livet geroch allting som du kring dig serglöm bort bekymmer, sorger och besvär. Var glad och nöjd för vet du vaden björntjänst gör ju ingen glad.Var nöjd med livet som vi lever här."Ja den sista vintermånaden och med en pågående pandemi, får...

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Snart vänder det, ljusare har det blivit men snart vänder det och värmen och vårkänslan kommer. Hur ska vi hålla ut och hålla geisten uppe? Mitt tips är att göra sin egen raw choklad. Att inköpa ingredienserna, handla någon roliga chokladform och sedan känna hur...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »