Bokrelease #middaghosmig

sep 20, 2019


I onsdags tog jag på mig det röda läppstiftet och klackarna och gick på release fest för Johanna Toftbys andra bok ”Middag hos Mig”. På bilden ovan är det en stolt förläggare Annika från Bladh by Bladh (som jag har ännu ett hemligt projekt med, snart så får jag berätta:).
 

Blackstone Steakhouse var abonnerat för Release festen, ha ha kanske inte helt rätt plats för mig att äta på men jag kom lite sent då alla redan hade ätit. Ett riktigt trevligt ställe dock och ofta kan det finnas mumsigt veggo också på menyn på riktiga köttställen.

Johanna berättade hur boken kommit till och jag förstår verkligen allt arbete bakom, och hur det känns att julpynta för en fotografering mitt på våren. Väldigt udda men också kul.
Magnus Carlsson kom och rev av några schlagers och då var det klackarna i taket.

Denna bok release var ett riktigt partaj med fotoautomat och allt.
Är du nyfiken på Johannas bok köper du den här.
Och stort tack Johanna för en alldeles superkul kväll!
Kram
Erica

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »