Utlottning boken "Kickstarta med Superfoods"

maj 11, 2020

 
KICKSTARTA med superfoods
I maj vad passar bättre än att lotta ut min bok ”Kickstarta med superfoods”?
Jag körde Kickstarta programmet förra hösten med vissa tilägg eftersom jag hade en hel del på agendan i tre veckor. O’boy vilken energi jag fick, och min kropp släppte äntligen på några extra kilona. Jag kände mig så lätt i kropp och sinne – hungrig ja absolut, det var jag ibland. Detox symptom – det kan jag skriva under på att jag fick. Var det värt det? 100 % värt det. Så värdefullt så nu kör jag i fyra veckor fram till sommaren! Under vintern/våren kände jag att jag var tvungen att äta mer för att kunna hålla orken uppe i det tempot jag hade. Dessvärre kom de vanor in igen; att mumsa på snacksbollar lite för ofta, småäta när jag inte behöver det, ta två portioner, äta fast jag inte var hungrig – vanor som gör att jag känner mig lite slö och trög. Ja, fortfarande ”bra” mat men när det blir för mycket så saktar hela mitt system ned.
Vill du vinna en bok? Skriv då din motivering i kommentaren varför just du ska vinna, kom ihåg att lämna din email adress. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av månaden och kontaktas via mail.

17 Kommentarer

 1. Anna

  Jag har haft det tufft sista tiden på många plan och skulle verkligen behöva massa ny och härlig inspiration och energi! Jag äter i normala fall en kost baserad på rawfood och mår så oerhört bra av det, men jag har tyvärr fallit ur mina goda vanor under sista tiden. En bok som denna är jag säker på skulle få mig tillbaka på banan igen 🙂

  Svara
 2. Karin Persson

  Hej
  Jag vill verkligen testa att äta,raw food i två veckor för att se om min kropp kan må bättre. Har ont i lederna och är lite överviktig. Har artros i bägge knäna som gör att jag känner mig väldigt stel.
  Vill gärna få lite mer energi och det vill jag testa genom att förändra kosten. Det känns inspirerande att få lite recept och vägledning i din bok.

  Svara
 3. Maaike Nihot

  Hej!
  Jag vill vinna boken, för att det är det jag verkligen behöver just nu! Jag är hemma och kämpar mot depression. Det är svårt att motivera mig själv och svårt att aktivera mig själv, men jag gör allt för att må bättre och vet att kost spelar en stor roll i det här. Idag är den tredje dagen jag har börjat äta raw och jag känner mig lite bättre varje dag. Av en slump hamnade jag på din webbsida medan jag letade efter mer information om rawfood. Det skulle hjälpa mig mycket att vinna din bok så att jag kan fortsätta äta raw och släppa denna depressionen!
  Tack för att du inspirerar! 🙂 <3

  Svara
 4. Britt Henriksson Stenfeltd

  En kick in i en livsstilsförändring för en kropp fylld av energi och kraft är verkligen något som just jag behöver och just nu!

  Svara
 5. Malin Engberg

  Nytt och nyttig inspiration låter härligt inför sommaren!

  Svara
 6. Sandra Persson

  Jag skulle vilja vinna dels för att jag få inspiration att kunna vägleda andra till hälsosammare alternativ och dels testa om jag kan få bort mina eksem.

  Svara
 7. Anita Holmqvist

  Hoppas på att vinna boken då jag har kämpat med trötthetskänsla, magont och huvudvärk hela våren. Har testat det mesta förutom raw food. Håller tummarna ❤️

  Svara
 8. Susanne

  Jag vill vinna för att jag efter nästan 4 års utmattning och sen nu 9 veckor i karantän med hosta verkligen behöver starta om min i normala fall enormt väl fungerande kropp. Nu fungerar ingenting. Min förbränning är satt ur spel.
  Skulle vilja trycka på Ctrl+Alt+Delete på min kropp för att rensa bort och starta om. Kanske kan din bok hjälpa mig med det?😊

  Svara
 9. Anna-Karin Cameron

  Inspiration å kämpaglöd är just vad jag önskar att finna för min vårdetox!
  Tack Erica!

  Svara
 10. Angelica

  Jag skulle vilja vinna denna boken för att jag kommit av mig något i glädjen till kosten. Men även variationen efter graviditet och skulle behöva en kickstart och ny inspiration för att få liv i kroppen igen 😄

  Svara
 11. Linda Persson

  Hejsan Erica 🙂 Jag vill gärna vinna din fina bok. Har varit på en av dina inspirerande föreläsningar om Rawfood där du delade med dig av härliga recept och jag har en del av dina andra böcker i mitt lilla bibliotek redan. Denna pärla hade varit pricken över i:et i samlingen & nästa steg på min fortsatta resa i det gröna köket. Tack för din inspiration 💚

  Svara
 12. Maria Falk

  Ciao! Har pluggat italienska i Rom i fyra månader och är på väg hem till Sverige. Efter mer än två långa månader i tuff karantän med mycket pasta skriker min kropp efter rawfood och promenader. Hade gärna velat ”kickstarta med superfoods” och hoppas på tur i bokutlottningen!🎉😁💥

  Svara
 13. Karin Hell

  Vore alldeles underbart att få testa detta, så kanske det känns lite lättare framöver med energin

  Svara
  • rawfoodbyerica

   Grattis Karin!
   Du blev vinnaren av boken Kickstarta.

   Svara
 14. Lina

  Hej! Gärna en fräsch detox efter en låååång höstvinter och märkliga vår. Har haft RFperiod förut, men inspiration till nystart och energi vore toppen!!😊☀️🌷

  Svara
 15. Sandra

  Jag har redan denna bok och älskar den. Så mycket bra tips på hur man detoxar kroppen.

  Svara
 16. Sara Vogel-Rödin

  Att med grönt och sprudlande energi ta sig an sitt holistiska jag, det känns som det bästa sättet att välkomna sommaren. Att kickstarta med superfoods, det vill jag !

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »