Sagas mangosorbet🥭

maj 14, 2020

Saga älskar att vara kreativ i köket.

Häromkvällen mixade hon fryst mango med lite citron och lönnsirap och fryste ned. Det blev den mest läskande glass någonsin.

Att göra vackra kulor och servera med ett tillbehör är gott men är super läckert och lent precis som det är.

Min fina vän hade gjort en chokladmousse tidigare i veckan som blev en himmelsk kombo med mangosorbeten.

Har du en stark mixer kan du lätt mixa ihop frysta bär eller frukter med någon sötning.

Då har du en lyxig sorbet på bara några minuter att servera direkt!

Kram

Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »