Min älskade vän Dan Uhrbom

jun 14, 2020

Dan har lämnat jordelivet och jag med många andra kommer att sakna hans innerliga omtanke och värme till alla människor och till vår jord. Han var och är bara ljus, och för mig kommer Dan alltid finnas kvar när jag gör mat från de vilda växterna.
Vi lärde känna varandra för drygt 12 år sedan och vi fick en ögonblicklig kontakt då vi delar så mycket gemensamt som vi brinner för. Våra samtal har varit långa och djupgående kring hur man skapar mat, existensen och vår resa vad vi gått igenom har ofta varit parallell. Efter en stund med Dan var det som man hade tankat på kraft och kärlek.
Så stolt när han ville vara med och dela sina skogsrecept i min bok ”Mitt nya Raw food Kök”.
Han kom alltid som ett väsen från skogen med sina gåvor från naturen vid varje tillfälle av Raw Life Education. Bilden är från i våras då han kom och gästföreläste och vårsolens sken fyllde honom med energi. Jag märkte redan då att han inte var sig lik, men att han som alltid, mötte utmaningar med nyfikenhet och viljan att se hur han kunde bli bättre med naturens krafter. Dan är och kommer alltid förbli en av mina förebilder, inspirationskällor och läromästare. Dan vi vet alla att du har det bra där du är men jag kommer att sakna dig så oerhört. 💚

Kram

Erica

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »