Tid för tomater

jun 15, 2020

Jag älskar att odla, inte för att jag är så bra på det. Men tänker att det är som med allt, övar jag på det så blir jag bättre. Man behöver iallafall träna för att orka bära alla jordsäckar för att pimpa pallkragarna med. Nästa år ska jag utöka odlingen med 5 pallkragar. Vid varje tillfälle på Raw Life Education blir jag superinspirerad av Åke Wikström att börja odla mer och mer. Så jag hoppas att det läge som inte är optimalt egentligen, kommer att ge god skörd och jag kan utöka odlingen. Vi bor i ett hus med tre lägenheter och gemensam trädgård. Min granne och jag ville förverkliga våra odlar drömmar och började blygsamt med 2 pallkragar men de ger god skörd. Nu har jag börjat med tomatplantor på terassen och ärtskott och en liten miniört trädgård. Vi reser en del på sommaren men iår blir vi mest hemma så då kan vi också odla mer. Plantorna är precis vid vårt matbord på terassen, så jag hoppas att det bara blir till att sätta sig och plocka middagen direkt från plantan:) Drömmer du om att odla? Du kan börja inomhus, om du ha en minibalkong eller börja med en pallkrage. Du kan till och med ställa en pallkragar på berg och göra som Åke gjort en odlingskoloni på sin bergsknalle.   Kram Erica  

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »